Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Ключов играч си тръгна от "Игри на волята"

отпечатай новината

16.10.2021 10:43 | Видян 1361 пъти

Ключов играч си тръгна от

Редица неочаквани обрати поднесе последният епизод на „Игри на волята“. За изненада на всички в битката за спасение спечели Мани и за втора поредна седмица успя да се спаси и да грабне 50 гроша, побеждавайки Семира, Калоян и Стратимир.

Добрата й стратегия и чудесно представяне изненада не само зрителите, но и участниците, а съплеменниците й бяха разочаровани от завръщането й.

И този петък играта за спасение се превърна във фатална за един от воините в „Игри на волята: България“. В изпитанието за изометрия Семира изгуби равновесие и падна първа от гредата, което означаваше само едно – пътят й в най-екстремния формат приключи завинаги.

undefined

„Разочарована съм, че не успях да застана по правилния начин в тази конкретна игра и загубих равновесие, но съм изключително доволна, че стигнах дотук. Гордея се. Най-щастлива от напускането ми ще бъде Паулина“, каза Семира минути преди да си тръгне от Арената.

В титанична елиминационна битка един срещу друг се изправиха Калоян от Бойци и Стратимир от Приключенци. С 30-килограмови вериги на врата си те трябваше да преминат редица препятствия неколкократно, а победител бе първият събрал 300 точки с точна стрелба на добре познатата от детството игра на „фунийки“. Въпреки че до финала на изключително тежката игра и двамата воини бяха равностойни, Стратимир се оказа по-точния стрелец и отстрани Калоян.

undefined

„Готов съм да се боря винаги. Играта за мен тепърва започва, което много ме изненада. Не знам къде отивам и кой ме очаква там. Всичко за мен е като ново начало“, сподели развълнувано Калоян след като научи, че получава втори шанс да се бори за голямата награда в трети сезон на „Игри на волята: България“ срещу Отшелника.

С отпадането на Семира и завръщането на Стратимир коалициите в племето се объркват. Тройната коалиция Стратимир, Рабухчиев и Паулина стават по-силни и вече точат ножове за отстраняването на Валентин и Туджаров.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !