Лош астрознак за новия парламент: С....

Единствената бг астроложка , която с точност предсказа...

Крос битки на живо в Гласът на България

Напълно нов, непредвидим, супер емоционален и вълнуващ...

Цитиридис накара Кантарджиев да си махне мустака

отпечатай новината

21.10.2021 10:49 | Видян 589 пъти

Цитиридис накара Кантарджиев да си махне мустака

Николаос Цитиридис е на седмото небе от факта, че ще се задържи в телевизията. Предаването му има нисък рейтинг, но пък от медията го бутнаха като жури в предстоящия сезон на "България търси талант". А той се кефи най-много на факта, че до него на стола ще седне проф. Тодор Кантарджиев. 

Голямата изненада е присъствието му в риалити формата, а всички зрителите чакат с нетърпение уникалните физиономии на професора. Преди новото ампл;оа той гостува на Николаос Цитиридис, който го предизвика да направи нещо невъзможно. 

"Вече сте с ново амплоа! Никога не съм вярвал, че животът ще ме доведе дотам, да сме колеги с вас! Питам ви: Ако достигнем 30 процента ваксинирани за 3 седмици, готов ли сте да си махнете мустака", попита го директно водещият. 

"Не! Така милиони българки ще бъдат обидени" , гласи краткият отговор на Кантарджиев. Все пак не крие, че би натиснал "златния бутон" на човек, който е подходил съвестно и си е поставил някоя от ваксините. 

"На хората се натовари психиката. Те имат нужда от спокойствие. Имат нужда от смях. Не се ли смее една нация, много трудно ще направи имунитет", обяснява той решението си да се включи в този проект.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !