Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Азис говори за гениталиите на Ивайло Захариев

отпечатай новината

24.10.2021 10:39 | Видян 1261 пъти

Азис говори за гениталиите на Ивайло Захариев

Краля на фолка Азис спретна пореден гей скандал в шоуто "Маскираният певец" по време на последния лайф. Пред детската аудитория той заговори за гениталиите на един от учатсниците. Под обсега на мераците на изпълнителя на "Хабиби" се оказа актьорът Ивайло Захариев, който преди по-малко от месец се ожени за втори път в живота си. Звездата от "Под прикритие" се беше скрил зад маската на Рицаря, която помним от първия сезон на шоуто. Тогава под нея успешно се криеше Димо Алексиев, а сега като гост в шоуто с нея се включи и Ивайло Захариев. 

undefined

Той успя да заблуди всички. Е, добре де, почти всички. Азис бързо го разпозна, но не по гласа, а по стегнатото тяло, което се оказа блян за фолк звездата. 

"Той е много добре сложен. Не мога да си отделя очите от този триъгълник, който е срещу мен. Не мога да мисля за друго. Вади ми очите", призна си Азис, впечатлен от пакета на Рицаря Ивайло Захариев.   "Стойката е много мъжкарска, което ми харесва. Краката са страхотни. Тялото е яко. Това е актьор, който харесвам и мисля за български секссимвол. Това е Ивайло Захариев", позна го Кралят на фолка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !