Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Цялата истина за Денис

отпечатай новината

27.10.2021 13:04 | Видян 3667 пъти

Цялата истина за Денис

Смъртта на 21-годишния певец Денис Теофиков продължава да се нищи, а негови приятели и колеги търсят причините за фаталния край. Продуцентът на талантливото момче отнесе цялата вина, след като най-близките на Теофиков и негови колеги извадиха на светло задкулисните игрички на Николай Пашев и психическия натиск, който оказва на подчинените си. 

Репортер на БЛИЦ се опита да се свърже с хуления от всички в гилдията хитмейкър Николай Пашев, но съвсем очаквано мобилният му телефон се оказа изключен. Опитахме се безуспешно да открием и DJ Цеци Лудата глава, за който се твърди, че е работил като озвучител на музиканта. За сметка на това много колеги на Денис говориха пред нашата медия и издадоха любопитни подробности за причините, които са го тласнали към лошия път. 

"Николай Пашев е амбициозен човек. Безспорно е правил много хитове за различни изпълнители и явно си повярва, че може да бъде следващия Митко Пайнера. Започна да продуцира изпълнители. Първо стартира с Джулия, не след дълго се скараха и тя се махна от лапите му. След нея реши да затегне следващите с железни договори. 

Успя да убеди Тони Стораро да пусне малкия си син Емрах при него. Но само за две песни, след което се стигна до скандал. Емрах брои 20 бона, за да се отърве от договора си. Да, но Емрах имаше към кого да се обърне за помощ, докато Денис е от много бедно семейство и няма финансите, които се искат за разтрогване на договора. 

Цветелина Грахич също се задържа твърде кратко в компанията на Пашев, но не се съгласила да си дава целия хонорар на него, а тя да пее за жълти стотинки. Там ситуацията беше драматична, стигна се до заплахи, а тя намери подкрепа от други хора, които "да пояснят" на продуцента, че трябва да я пусне. Сега той продуцира само Малката, Данна и Александър Робов - все млади и наивни изпълнители, които биха дали мило и драго да бъдат известни", разясняват ни историята на сформираната музикална компания хора от шоубизнеса. 

Според тях, Николай Пашев имал големи амбиции за изпълнителите си. Непрекъснато им давал за пример световни имена и ги карал да се държат като такива. "До такава степен се е вживял, че не им дава възможност да дишат. Той им казва с какво да се обличат, с кого да се виждат, с кого да говорят и т.н. Крачка встрани и скандали, викове", издава колега на Денис, пожелал анонимност. 

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !