Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Теодора с нов клип и болна

отпечатай новината

31.01.2008 09:19 | Видян 5538 пъти | Гласували 1

Теодора с нов клип и болна

Примата на „Диапазон рекърдс” ще зарадва своите фенове с нов видеоклип. За съжаление обаче работата по видеото й докара тежка настинка. От няколко дни Теодора е с висока температура и се наложи да й бият всеки ден инжекции.

 Оказа се, че певицата е повалена от грипа „Соломонови острови”, който разболя много българи тази зима. Заради ниските градуси в студио „Балкантон” Теодора стана поредната „жертва” на коварния вирус.

„Дано да се оправя бързо – пожела си примата на „Диапазон рекърдс” – Макар, че ми е много зле в момента и не мога да изляза от къщи, си заслужаваше. Много харесвам видеото, то е разчупено, различно и интересно. Тоалетите са предизвикателни и стилни, танците – на ниво...смятам, че ще се хареса на феновете. Снимахме 12 часа в студио „Балкантон”, целият екип трепереше от студ, а аз бях полугола. Как да не се разболея?! Просто ми върви на студ и лошо време, какво да се прави” – опитва да се шегува изпълнителката на хита „Недовършена целувка”.

Теодора е избрала да заснеме видеоклип към кючека „Шумно ли го правя” заради интереса на феновете към парчето. „След баладата „Недовършена целувка” исках да направя и нещо „за душата”. Затова ходих на уроци по танци, въобще се заех сериозно с нещата” – допълва Теодора. – Партнират ми балет „Фиоре” и Денс формация „Dangers”. Най-забавно ми беше, че въпреки студа момчетата от балета се разхождаха голи до кръста и не спряха да правят лицеви опори. Май искаха да ни впечатлят с момичетата от „Фиоре”, не знам. Държаха се наистина мъжки, а и може да не им е било студено” – смее се чаровницата.

В клипа певицата сменя четири визии. Тоалетите са в черно и синьо, много сексапилни и предизвикателни. За видеореализацията Теодора се е доверила отново на екипа, с който работи над повечето си клипове. Режисьор е Ненчо Касъмов, оператор – Боян Манолов. Стилист е Данчо Христов, за грима се е погрижил Бони, а прическите са дело на Стела.

 Очаквайте съвсем скоро видеото на „Шумно ли го правя” в ефира на „Фен ТВ”

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !