Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Виолета с гореща фотосесия

отпечатай новината

31.01.2008 09:27 | Видян 10738 пъти

Виолета с гореща фотосесия

Горещата певица от каталога на Диапазон Рекърдс украсява корицата на февруарския брой на мъжкото списание, в което се оглеждат и много дами.


Виолета, която впечатлява със своя чар и сексапил, застава пред обектива на топфотографа Дилян Марков и резултатът е повече от великолепен. Красивата изпълнителка на парчето „Бейби” показва колко предизвикателна и изкусителна може да бъде. „Вярно е, че имах известни колебания дали да направя подобна фотосесия. Но снимките се получиха наистина много добри. Не се притеснявам от онова, което съм показала. Голотата е част от истинската женственост. Още повече - ако една жена е красива и го съзнава, нищо не й пречи да го покаже” – искрена е Виолета.

Освен еротичната фотосесия в списанието, сексапилната блондинка дава откровено интервю, в което споделя мисли за мъжете и секса като неразделна част от реалния живот. „…по-важно е съдържанието, отколкото опаковката…” – категорична е чаровницата.

Виолета е известна с това, че пленява мъжкото око не само с изваяно тяло, но и с устните си – от сладострастие до перверзност. Неотдавна тя бе включена в класация на популярен интернет сайт за „Личности с най-пухкави устни”.

А публиката впечатлява с таланта си. Нейният най-нов хит „Бейби” е виновник за много шумни партита и фиести. Парчето, както и клипът към него могат да бъдат видяни в актуалната компилация на Ара Аудио-Видео „DVD Hits Collection 3”, която е вече на пазара.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !