Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бившият ми съпруг ми спаси живота: Адел

отпечатай новината

22.11.2021 12:40 | Видян 1651 пъти

Бившият ми съпруг ми спаси живота: Адел

Бившият ми съпруг ми спаси живота: Адел

Адел отпразнува новия си албум “30” с впечатляващ концерт, заснет от CBS, и интервю с Опра Уинфри.
Специалната телевизионна продукция “Adele One Night Only”, съчетава изпълнения на живо пред Обсерваторията „Грифит“ в Лос Анджелис и кадри от разговор с популярната токшоу водеща.
В разговора си с Уинфри Адел бе както винаги откровена за личния си живот, вдъхновил новата ѝ музика. Интервюто не подмина раздялата на певицата с бившия ѝ съпруг Саймън Конеки, към когото обаче тя изпитва единствено топли чувства.
„Мисля, че Саймън вероятно спаси живота ми, честно казано“, признава Адел. „Той дойде в такъв момент, когато никой друг не би могъл да ми даде стабилността, която той и Анджело ми дадоха“, коментира тя и за вече 9-годишния им син.
„Особено по това време бях толкова млада и просто мисля, че щях да се изгубя във всичко това“, казва тя, имайки предвид бързо сполетялата я слава. „Бих могла лесно да тръгна по някои заплетени пътища, нали знаеш? И да се самоунищожавам, понеже всичко това ми е дошло вповече.“
„Той се появи и беше стабилен. Най-стабилният човек, когото съм имала в живота в онзи момент. Дори сега бих му поверила живота си“, продължи тя, наричайки още Конеки и техния син Анджело са „ангели, изпратени към мен“.
По думите на Адел най-трудната част от развода ѝ са били разясненията пред нейното дете.
„Да се опитам да обясня на 6-годишно дете „Обичам баща ти, но не съм влюбена в него“, е нещо, което няма никакви логика за него“, казва тя и добавя: „Имаше толкова много отговори, които просто не можех да му дам, защото в действителност няма такива, които той да може да разбере“.
Запитана за новата си връзка със спортния агент Рич Пол, Адел разказва: „Той е изключително забавен и много умен. Много, много умен. Невероятно е да го гледаш как прави това, което прави“, споделя тя. Певицата обяснява още, че това е първата връзка, по време на която „обича себе си и е отворена да обича и бъде обичана от някой друг“.
На въпроса дали личното ѝ щастие ще я предразполага да създава още трогателни песни, Адел простичко отговоря: „Надявам се“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !