Евро си показа доматите

Катето Евро показа реколтата от домати от домашната си...

Кичка цитира Чехов

Кичка Бодурова проповядва:"Днес помолих близък човек...

Драма разтърси Морунов от "Игри на волята"

отпечатай новината

29.11.2021 11:30 | Видян 1055 пъти

Драма разтърси Морунов от

Димитър Морунов отпадна от "Игри на волята" на крачка от големия финал, след като се изпави в ожесточен дуел с Андрей. Тяхната битка мнозина определиха дори като финал преди финала, защото беше невероятна откъм сила и мъжество.

Както в играта, така и в живота си обаче, Морунов е мъж на честта. В играта пожарникарят се самономинира с идеята племето му да продължи напред - по същия начин, по който гледа да защитава хората и в реалния си живот.

undefined

undefined

"Решението да се самономинирам го взех лично аз, още преди да отидем на племенния съвет. Исках някой от нас, по-силните Андрей или аз, да отидем и да отстраним някой от другото племе. Реших това да съм аз, с идеята който и да е от „Приключенците“, да се изправя срещу него. Това е игра и по-добрият винаги побеждава. Нямаше значение кой, но беше важно за мен и за цялото ни племе да победим на следващата битка. За съжаление загубихме и трябваше да се изправя срещу някой от моето племе. Това ми беше може би най-неприятния момент в цялото предаване", сподели той в "Събуди се" по Нова тв. И добави:

"Яд ме е, че отпаднах. Не вярвам, че някой е влязъл в това предаване просто да си прекара два месеца на морето. Осъзнавам, че това се случи преди финала на риалитито, но сега му беше времето. Знам, че много хора ще си кажат: „стигна до Рим и не видя Папата“, но се случват и такива неща в живота".

undefined

Най-трудното за него в "Игри на волята" безспорно е бил глада, защото той е човек, който никога не е спазвал диети, но и не се е лишавал толкова продължително време от храна. Най-голямата липса обаче, е била дъщеричката му Моника.

"Това че отслабнах, много силно ми повлия, първо на физическата сила и след това ментално. Също така ми липсваха близките. Това са двете неща, които бяха най-трудни за мен. С увеличаване на престоя ни там, не забравяш хората, а напротив все повече ти липсват. Най-много ми липсваше дъщеричката ми Моника. Когато излязох от предаването, първо исках да се свържа с нея, но не успях. Затова се чух с майка ми и тя ми сподели, че дъщеря ми и казвала: "тати дори и да не бие, важното е да се върне, и да го видя". Определено малката най-много ми липсваше", признава пожарникарят.

"Когато ме видя се зарадва и ме гушна. Тя не е от тези, които изразяват емоциите с думи, а с действия. Между нас двамата има много силна връзка и много се обичаме. Аз по принцип искам още деца, но за сега тя е най-голямата ми награда и за нищо на света не бих я сменил", допълва Морунов, който се е занимавал професионално с баскетбол.

Не спорта обаче е този, който го калява в битките на живота, а работата му на пожарникар. След като прекарва две години в Аляска се завръща в България, където се насочва именно към тази професия. Признава, че това не е детската му мечта и никога не си е мислил, че ще се заеме с това, но след като започва да работи в пожарната, открива положителните й страни, и харесва, това с което се занимава. Усеща, че това е подходящата професия за него и я изпълнява вече 6 години.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !