Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Шашкаща сутрин в БТВ: Тв водеща разказва

отпечатай новината

30.11.2021 15:18 | Видян 3476 пъти

Шашкаща сутрин в БТВ: Тв водеща разказва

"Сам войнът е войн, но само на преден план.
Днешният ден даде повод да си напомня няколко изтъркани, но много важни истини.
Каква беше ситуацията? Сняг, задръстване, 10 минути преди ефир първите гости - Рут Колева и Андрей Арнаудов ги няма. Кадиев е болен, тоест съм сама на ефир. Преди 10 години едно такова съчетание на обстоятелства щеше да ме изстреля със страшна сила в космическа паника. Но годината е 2021, а не 2012-та, и сме навъртяли доста извънредни ефири, така че с Яна Донева бързо срещаме решението на извънредната ситуация в коридора между студиото и гримьорната в лицето на Боби Лазаров, който ни спасява като приема да влезе в ефир, за да поеме цялата отговорност за лошото време, което така ни е объркало плановете. Та какви са изводите:
 нищо не може да замени опита
 нямаме контрол над обстоятелствата, но имаме контрол над себе си в тях, тоест от нас зависи какво ще направим, а това често определя и един съвсем различен краен резултат
 сам си за никъде - благодаря ви, Яна и Боби, и на всички други, благодарение на които поредният Преди обед стана факт. Беше запомнящ се ефир.

P.S. А защо често сами сме си виновни, когато нещо се обърка, вижте в следващия пост. Ей сега го качвам", сподели водещата на Преди Обед Деси Стоянова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !