Евро си показа доматите

Катето Евро показа реколтата от домати от домашната си...

Кичка цитира Чехов

Кичка Бодурова проповядва:"Днес помолих близък човек...

Морунов от "Игри на волята" призна за 17-часов ужас в Студентски град

отпечатай новината

01.12.2021 11:50 | Видян 2812 пъти

Морунов от

"Съжалявам, че така се получи и отпаднах преди финала, но и такива неща се случват. Не съжалявам за нито един момент, прекаран там. Благодарен съм за всичко. Явно такава ми е била съдбата", това сподели Димитър Морунов в "На кафе" броени дни, след като отпадна от шоуто. Интересно е как един от най-комплексните играчи в риалити формата, сочен от мнозина и като сигурен финалист по време на цялото си участие, се запалва по "Игри на волята".

undefined

"Миналата година гледах втори сезон и ми беше много интересно. Тогава имах тази възможност, защото бях болен от ковид и стоях близо месец у дома. Гледах и си казвах – о, това са някакви елементарни работи, влизам и помитам всичко. Обаче като влезештам и видиш какви са всъщност битките, не е така, както изглежда по телевизията.

Доста пъти ми беше казано – подготви се. Аз не съм го правил. Не съм имал и стратегии. Единствено исках да побеждаваме, колкото се може повече, за да намалим номинационните съвети. Но все пак това е игра, в която всеки избира как да играе. Никой не съм съдил, но пък след това хората виждат как си играл – дали е било достойно или не", сподели още участникът, за когото почти не може да се види негативен коментар в социалните мрежи.

undefined

На въпрос с кого му е било най-трудно да общува, Морунов призна, че това е била Мани. "Най-трудно ми беше с Мани. Тя ме изнервяше най-много, изпусках си нервите. Но иначе не е лош човек. Аз дори й казах, че това риалити просто не е за нея".

Пожарникарят си тръгна на крачка от големия финал в "Игри на волята", но спечели редица приятелства. Успя да отслабне и с цели 13 кг. по време на участието си.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !