ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Крос битки на живо в Гласът на България

отпечатай новината

03.12.2021 12:38 | Видян 1414 пъти

Крос битки на живо в Гласът на България

Напълно нов, непредвидим, супер емоционален и вълнуващ етап на крос битките следва тази неделя в  „Гласът на България“ от 20 ч. по bTV. В него треньорите – Галена, DARA, Любо Киров и Иван Лечев, по свой избор ще изправят участник от отбора си, срещу участник от всеки друг конкурентен отбор. В епизода ще има общо шест крос битки, а 12-те финалисти, които стигнаха до тук след нокаутите, ще се борят за само 6 места на сцената на големия финал. Неочаквани обрати, усмивки и сълзи ще съпътстват изпълненията на живо, а музикалното състезание може да се обърне буквално „с главата надолу“ – точно преди финалa, другата неделя.  
В първия лайв концерт за сезона от сцената ще звучат зашеметяващи изпълнения на хитовете на - Adele, Queen, Ray Charles, Billie Eilish, Hozier и други, а епизодът ще започне ударно с общо изпълнение на песента “You’ve Got the Love” на Florance + The Machine. Тази и следващата неделя, бендът на „Гласът на България“ ще бъде в по-голям състав, а към него ще се присъединят едни от най-добрите музиканти на България.
Зрелищни визуални ефекти и великолепна танцова хореография на живо, ще внесат още повече настроение за самите изпълнители, за всички в залата, а и за зрителите пред екраните. А те, зрителите, за първи път в неделя, ще имат възможност да подкрепят своя фаворит в надпреварата, като гласуват за него на обявените по време на епизода номера.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !