12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Откраднаха поръчковия "Мерцедес" на Юлия Юревич

отпечатай новината

06.12.2021 16:31 | Видян 1966 пъти | Гласували 1

Откраднаха поръчковия

Юлия Юревич е станала жертва на много нагла кражба. Моделката, която е и носителка на титлата "Мис България" за 2007 г. не е на себе си, защото са й откраднали колата, която е получила като сватбен подарък от мъжа й - руският милионер Сергей Синдраков. Двамата живеят на семейни начала от около година.

Ловките апаши са задигнали поръчковия "Мерцедес" Е класа на дългокраката красавица през лятото в столичния квартал "Лозенец", а според запознати луксозното возило възлизало на почти 250 000 лв.

Юлия оставила автомобила си без надзор само за няколко минути, за да отскочи при своя приятелка. Предполага се, че апашите са следили моделката и са уловили с устройство сигналът на ключа й, след което са успели да запалят лесно автомобила. Все още остава загадка как крадците са съумели да заглушат и елиминират джипиес сигнала на немското возило.

undefined

За щастие посегателството над автомобила на 32-годишната Юлия Юревич не я е сломило духом. Даже напротив! Тя вече кара нов автомобил - отново подарък от приятеля й, като този път той е заложил на последен модел спортен "Порше Панамера" в тъмносин цвят със заводска цена от над 300 000 лв.

Както е известно, Юлия Юревич и 20 години по-възрастния от нея Сергей Синдраков, който има интереси в газовия и енергийния бизнес, и е един от снабдителите на резервни части за АЕЦ Козлодуй, са двойка от около година и половина. Пред свои близки преди време миската споделя, че въпреки разликата във възрастта, именно Сергей е мъжът на живота й. Двамата обитават просторен мезонет в близост до х-л "Маринела". Сергей Синдраков има и друг брак зад гърба си, преди да се разведе преди 6 г., а богатството му се изчислява на над 20 млн. лв., пише "Уикенд".

undefined

Юлия Юревич също произхожда от заможно семейство. Баща й Евгений Юревич е сред изтъкнатите енергийни босове в България и търгува с електроенергия. Преди години голяма част от състоянието на Евгений Юревич се стопи – баровецът изгърмя с 8,2 милиона лева, които бе сложил на голям депозит в източената от Цветан Василев КТБ. Според близки до Юлия, именно баща й я е запознал с руския баровец Сергей Синдраков.

Иначе Юлия бе сгодена за Тодор Батков-младши, син на бившия собственик на "Левски", който й бе подарил поръчково "Бентли" за годежа. Впоследствие обаче двамата се разделиха, а върнатото от Юревич "Бентли" бе продадено от годеника.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !