Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Каква 2022 г. ни очаква според личното число/дата на раждане

отпечатай новината

20.12.2021 10:05 | Видян 2386 пъти

Каква 2022 г. ни очаква според личното число/дата на раждане

Ще започнем анализа на предстоящата 2022 г. с новото правителство, което се роди под знака на числото 7 (13 декември или 1+3+1+2 = 7). Това е едно от трите най-трудни числа, което нумеролозите определят като  „нищо не е такова, каквото изглежда”. Превежда се като: нито хубавото е толкова хубаво, нито лошото е толкова лошо. Седмицата е числото на Съдбата, която непрестанно подлага родените под нейния знак на изпитания. Такива са също родените на 31 декември или на 13 март, 28 юни или 9 юли, 3 април или 6 януари например и всеки друг, сборът от числата на рождената дата на когото, сведен до едноцифрено число, дава 7.
За Седмиците като българското правителство 2022 г. ще бъде най-трудната година в 9-годишния цикъл. Нумеролозите й дават код: „залудо работи – залудо не стой”, а я изразяват като непрестанно изграждане и бутане на стени и основи. Не е случайно, че доказано най-точният в прогнозите си бг астролог Силва Дончева очаква голяма криза за кабинета през февруари – март – през първия пролетен месец той е в тежкото си число 7, както и през май – тогава е в 9 – число на емоционални и други сътресения, на край, на приключване. Септември също няма да е лек за новия кабинет, защото е месец 4 в година 4. Още една Седмица го изпитва през декември. Това е и числото на депутата Пеевски, роден на 27 юли.
Премиерът Кирил Петков, който е роден на 17 април – под знака на числото 3, едно от трите най-късметлийски и наричано от нумеролозите  „манекен на сцена”, защото обича и го обичат светлините на прожекторите, имаше 2021 г. под знака на 8. Това число е с код: „Почукай и ще ти се отвори”. Под неговия знак човек прави големи удари и големи пари. За него обаче 2022 г. ще бъде под знака на 9. Това е

числото на сътресенията – емоционални и други. Много трудни ще му бъдат неговият роден месец април – тогава го закача Четворката, а също и септември, когато е под вибрациите на Деветката и по месец, и по година, а той е нумерологично критичен и за кабинета. Юли също няма да му бъде фаворит. Тази характеристика важи и за родените например на 10 февруари или 30 септември и останалите, чийто сбор от рождената дата – ден и месец, сведен до едноцифрено число, се равнява на 3. Добрата новина за онези, на които им предстои година 9 е, че тя носи слава и пари, от тях зависи добри или недобри, а след нея идва нов цикъл, в който могат да започнат отначало.
Единиците, родени на дати като Бойко Борисов – 13 юни, Слави Трифонов – 18 октомври, Лили Иванова – 24 април, Сергей Станишев – 5 май, също са в групата на хората с не много лесна година. За тях тя ще мине през изпитанията на Седмицата. Защо? Защото 2022 г. е Шестица и, щом прибавим към нея личното число 1, сборът ни дава точно 7. Трудностите им ще започнат още през февруари, когато нещо за тях ще приключи. Особено труден е юни, който вероятно ще бъде най-сложният им месец през годината, понеже е под знака на 4. Няма да им бъде леко и през септември, а през ноември ще трябва да се примирят с финала на важни неща.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !