Папи Ханс с нов хит и албум

Певецът, който в момента обира точките в Денсинг Старс,...

БНТ почита паметта на Мариана...

В памет на режисьорката Мариана Евстатиева-Биолчева...

$36 млн. ми сви татко: Бритни

отпечатай новината

19.01.2022 18:55 | Видян 1298 пъти

$36 млн. ми сви татко: Бритни

Нови документи, публикувани от Бритни Спиърс и нейния правен екип, твърдят, че баща й Джейми Спиърс и неговите адвокати са взели над 36 милиона долара от имуществото на певицата през 13-те години, в които той е бe нейн попечител. Документите бяха подадени в отговор на искането на бащата на Спиърс дъщеря му да продължи да плаща юридическите му такси, въпреки че попечителството приключва през ноември 2021 г., предаде RT.

Адвокатите на Бритни твърдят, че Джейми Спиърс си е платил над 6 милиона долара по време на престоя си като попечител на певицата и освен това е поискал повече от 30 милиона долара да бъдат изплатени на десетки различни адвокатски кантори.

"Г-н Спиърс, позорно отхвърлен като попечител- сега се стреми да източи още повече пари от дъщеря си", се казва в документа, както съобщава Variety. "Г-н. Спиърс трябва да бъде задължен да плати юридическото си възнаграждение... ако вече е похарчил тези средства, той трябва да обмисли наемането на друг, по-евтин адвокат, когото може да си позволи."

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !