Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Морган Фрийман представя най-впечатляващите бягства от затвори

отпечатай новината

09.02.2022 12:29 | Видян 573 пъти

Морган Фрийман представя най-впечатляващите бягства от затвори

Известните бягства от затвори дават материал за много  легенди, защото техните истински истории често остават неразказани. Но сега с драматични възстановки, динамичен разказ и уникални визуални ефекти, бягства от затвори като Алкатраз ще оживеят в детайли в новия сериал на HISTORY „Голямото бягство с Морган Фрийман“ с водещ и изпълнителен продуцент Морган Фрийман.

 

Сериалът стартира от 14 март и ще се излъчва всеки понеделник от 22.00ч. по History SD&HD.  Носителят на награда „Оскар“ и пет пъти номиниран от Академията актьор е изпълнил стотици филмови роли. Но една от най-впечатляващите и най-популярни негови роли е тази в „Изкуплението Шоушенк“, филм , фокусиран върху драмата и подвизите на група затворници в държавен затвор „Шоушенк“ – несъществуващ в реалността затвор, за чието заснемане е използван щатският затвор в Охайо.

 

В документалния сериал на HISTORY в осем епизода Морган Фрийман ще изследва бягства от затвори в реалния живот, които са привлекли вниманието на обществеността. Всеки епизод ще проследи до последната подробност педантичния план за спасение на един затворник, пътя за бягството и незабавно последвалото интензивно преследване на беглеца.

 

Продукцията представя поглед отблизо към това, пред което са изправени затворниците при планирането и извършването на своите бягства. Известни бягства от "Алкатраз", от затвора в Данемора, от щатския затвор в Питсбърг и от други места са пресъздадени с актьори, които играят ключови роли, и чрез интервюта с някои от самите затворници, с техните семейства, съкилийниците им и надзирателите и служителите в затвора, които са се  опитали да предотвратят бягствата.

 

Наред с интервютата и възстановките, сериалът използва нова софтуерна технология (Unreal Engine), за да пресъздаде с възможно най-голяма правдоподобност и самите затвори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !