Ментата е над 120 вида, убива глада,...

Ние си я знаем мента, в единствено число. Оказва се...

Усик би Джошуа, взе титлите му

Олимпийският шампион при аматьорите Александър Усик от...

Мъжът на Радост я заплашвал с киселина

отпечатай новината

18.06.2009 17:20 | Видян 13370 пъти | Гласували 1

Мъжът на Радост я заплашвал с киселина

Оказва се, че 17-годишният съвместен живот на Радост, водещата на предаването “Огледала” с бизнесмена Явор Златанов, е бил лъскава фасада, зад която се крият тайни и драматични перипетии, разкрива “Уикенд”. Запознават се, когато тя е още ученичка, той е вече студент в Минногеоложкия институт, но прекъсва следването си. Двамата са млади, но много влюбени. Делата на Явор тръгват добре, той се включва в бизнеса на фирмата за производството на асансьори “Изамет”, създадена от баща му. Парите започват да пълнят банковата му сметка. Заедно с тях се появяват и първите проблеми.

Съпругът Явор се впуска в 2-годишна тайна връзка с друга жена. Радост научава по драстичен начин за изневярата. Макар и бременна тя всеки ден ходи да спортува във фитнеса на Японския хотел. Един ден там се появява другата жена, която започва да я преследва. Свидетели на грозната сцена още помнят как любовницата на Явор, която се представяла като Мануела, нападнала бременната тогава Радост в съблекалнята. Именно там телевизионната водеща за първи път разбира, че “любящият” й съпруг я е лъгал всекидневно през последните 2 години. Водещата стиснала зъби, преглътнала обидата и решила да направи компромис в името на дъщеричката си Бела, която малко след това се появява на бял свят.

Малко след раждането на Изабела отношенията в семейството на Радост станали още по-драматични, защото Явор започнал да проявява агресия. Богатството му дотолкова го заслепило , че той се превърнал в повече от арогантен мъж , който смятал, че целият свят му е подчинен. Информирани източници твърдят, че по това време той дори посегнал на собствената си сестра.

Появили се първите атаки към Радост. Явор в прав текст заплашил крехката водеща, че ще й отнеме детето, ако реши да живее без него. Радост му предложила да се разделят. Тогава за първи път Явор заявил “Ако това се случи, ще те залея с киселина”. От този момент бизнесменът повтарял заплахата многократно, разкриват приятели от семейното обкръжение на двойката.
Според тях най-голямата тайна в биографията на Явор се криела във военните архиви във Велико Търново от началото на 90-те години. Справка в тях показва, че Явор е бил освободен от военна служба заради диагноза “шизофрения в параноична форма”.
В момента той се движел с тежка охрана и бил неизменно с пистолет, с който парадирал постоянно и влизал с оръжието дори в детската градина на дъщеря си.
Целият този ад, на който Радост била подложена вкъщи през последните няколко години е принудил водещата да търси щастието си на друго място. В момента Радост живеела с детето си под наем. Още щом се изнесла, съпругът й сменил бравите и кода на алармата в дома и й забранил да вземе дори чаршафите на дъщеря си. Макар че общото им жилище било придобито преди брака и се полага на Явор, щом подал молба за развод, той дарил апартамента на майка си и прехвърлил дяловете си от фирмата на трето лице, показва проверка в публичните регистри. Целта била да не дава издръжка на детето.
В същото време приятелки на Радост са силно притеснени за здравето й, тъй като тя напълно изгубила съня и апетита си. “Радост се страхува за себе си и детето си, тъй като Явор е способен на всичко само за да защити егото си и авторитета си на мъж пред приятелите и семейството си. Той е човек, който обича нещо само ако е негова собственост”, притесняват се близките на тв водещата.
Потърсена на коментар Радост не потвърди, но не и отрече фактите от разследването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !