12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Мария Бакалова представи новия си филм

отпечатай новината

16.03.2022 17:04 | Видян 905 пъти

Мария Бакалова представи новия си филм

Трилърът Bodies Bodies Bodies на режисьорката Халина Рейн бе представен за първи път в рамките на фестивала South By South West  в Остин, Тексас. Специално за събитието българската звезда Мария Бакалова долетя от Лос Анджелис, където участва в церемонията на Изборът на критиците. На червения килим тя впечатли с яркочервен костюм със сако и минипола.

 

Сюжетът се върти около група младежи, укриващи се във вила, докато чакат да отмине заплахата на идващ ураган. Замаяни от упойващи вещества, те започват опасната игра на Bodies Bodies Bodies. Правилата са ясни – теглят се роли измежду присъстващите. Един е убиецът, а след загасянето на лампите, той докосва своята жертва, която пада на пода. Бакалова играе Бий, екранното гадже на Софи (Аманда Стенбърг), която се опитва да се впише в приятелския кръг на любимата си.

 

Техните взаимоотношения също не са особено ясни – особено след внезапното обяснение в любов, което се оказва несподелено, в първите сцени на трилъра. На събитието присъстваха и други звезди от премиерния филм, сред които Михала Херолд, Чейс Суи Уондърс и Рейчъл Сенът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !