12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Теди Москов се завръща с нов спектакъл

отпечатай новината

21.03.2022 20:00 | Видян 969 пъти

Теди Москов се завръща с нов спектакъл

Известният режисьор Теди Москов се завръща в Сатиричния театър. Станете, за да легна аз е режисьорският призив на най-новия спектакъл по пиесата на Жан-Пиер Мартинез Ковчег за двама.

 

В отбора на Москов този път са едни от най-младите попълнения на Сатирата. "Всеки мой спектакъл е различен от предишния, макар че някои говорят, че е едно и също. Да са живи и здрави! Очаквайте наистина да е смешно, и то наистина е смешно. Синът ми, който винаги е критичен към мен, и то безпощадно, гледа една репетиция и каза, че е страхотно смешно“, споделя режисьорът.

 

"Лилавото е цветът на спектакъла, той показва нашата вътрешна духовност и умение да боравим с текста в цветови гами", казва актьора Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото. "С това представление ние показахме, че не само животът няма смисъл, а и театърът също“, с тези думи завършва 80-минутното приключение в света, управляван от Теди Москов.

 

В спектакъла, който може да гледате на 30 март, участват още актьорите Радай Кайрякова, Деница Даринова, Михаил Сървански и други.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !