Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Джордан се жалва, че няма да си намери друг свестен мъж

отпечатай новината

19.06.2009 18:00 | Видян 5531 пъти

Джордан се жалва, че няма да си намери друг свестен мъж

"Вече няма да мога да си намеря мъж, който да ме обича истински", оплака се междувременно 31-годишната Джордан пред свои приятели. "Ох, горката", ще кажат мнозина представители на силния пол в България и горещо ще предложат услугите си. Тя обаче е обхваната от параноя, че всеки, който се интересува от нея, всъщност е привлечен от парите или славата й.

"Кати знае, че е била истинска щастливка да има Питър, който беше толкова добър с нея (б.р. Джордан в момента е в развод с австралийския певец Питър Андре). Тя обаче вече е по-възрастна, а повечето свестни мъже на подходящи години са си намерили съпруги или приятелки", заяви пред таблоида нейн приятел.

Той разкри също така, че Джордан предпочита да се обгражда с приятели гейове, тъй като те повдигали самочувствието й: "Момчетата с обратни наклонности винаги й казват колко великолепно изглежда, а тя иска точно това да чува."

Докато Джордан се самосъжалява в Ибиса, нейният охладнял съпруг Питър Андре наистина излежда перфектният баща. Той е отдал цялото си внимание на двете си деца от моделката - Принцес Тиами (1,5 г.) и Джуниър (4), както и на полуслепия си доведен син Харви (6), чийто баща е бившият футболист на Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк. Четиримата са на почивка в Кипър, където певецът раздава цялата си любов на малчуганите.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !