Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Ексклузивни СНИМКИ от афтър партито на "Капките"

отпечатай новината

18.05.2022 15:10 | Видян 869 пъти

Ексклузивни СНИМКИ от афтър партито на

Десетият сезон на "Като две капки вода" вече е в историята, а победата на Краси Радков не бе изненада за никого. Финалът беше грандиозен, но още по-забавно се оказа афтър партито, което по традиция се провежда в заведението на Кремена Халваджиян. 

Веднага след края на последния лайф целият екип, участници, водещи и жури се отправиха към центъра за едно разтърсващо парти, от което се появиха и шокиращи снимки. Оказа се, че три от участничките са бойкотирали купона и не са се появили сред колегите.

undefined

Става въпрос за Алисия, Анелия и Крисия, които всички очакваха до последно да се присъединят към партито, но те не го направиха. И докато отсъствието на Крисия е разбираемо, тъй като тя загуби баща си преди броени дни, то Анелия и Алисия нямат извинение.

Те направиха лошо впечатление на всички и някои от екипа ги обявиха за надменни и недостойни. И без тях партито се оказа забавно, като в центъра на купона са били основно Моню Монев и Краси Радков.

undefined

Всички останали участници бяха сред ВИП гостите на Маги и Кремена Халваджиян и видимо се забавляваха от сърце. Единствено Юлиан Вергов не бе забелязан от останалата част от екипа. Неговите колеги от журито Фънки и Хилда се забавляваха на макс. 

Димитър Рачков отново бе в компанията на младата си приятелка Анита, като двамата не спираха да се прегръщат и целуват пред всички. А изглежда бившата плеймейтка много бързо е успяла да се сприятели с колегите на Рачков и видимо всички я приемаха и с радост си бъбриха с нея./show.blitz.bg

undefined

undefined

undefined

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !