Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

За вас, абитуриентки: кански идеи

отпечатай новината

19.05.2022 17:36 | Видян 781 пъти

За вас, абитуриентки: кански идеи

Френската ривиера отново събра едни от най-големите звезди в света. 75-ото юбилейно издание на филмовия фестивал в Кан бе открито с френската зомби комедия Final Cut (Coupez!) на Мишел Азанависиюс с участието на Беренис Бежо и Ромен Дюри.

 

Кинофестивалът започна с традиционния червен килим и представяне на журито. Сред звездите, които присъстваха в първата официална вечер, бяха Джулиан Мур, Ева Лонгория, Форест Уитакър. На Мур се падна честта да каже – „Нека кинофестивалът започне сега!“. Актрисата заложи на класическа официална черна рокля.

 

Тя бе от есенната колекция на Ботега Венета и дълбокото деколте бе основен акцент на дизайна. 61-годишната актриса бе комбинирала роклята с бижута на Булгари. Впечатляваща бе появата на Ева Лонгория за откриването на кинофестивала.

 

Тя се бе постарала да не остане незабелязана на червения килим и звездата й блестеше с една от най-ярките светлини. Ева избра роклят на Алберта Ферети, с която се появи в Кан.

 

Черният тоалет от шифон подчертаваше сексапила на Лонгория с ефирност и прозрачност. Роклята е с впечатляващата цена от £7105 и от колекцията за сезон есен 2022. Младата актриса Катрин Ланфорд, станала известна със сериала 13 причини защо, бе една от най-стилните дами на червения килим.

 

Катрин избра сребърна рокля от Прада, украсена с цветни пайети и екстравагантна панделка, водеща към шлейф. За разлика от колежките си, Лашана Линч, станала известна с ролята си в последния филм за Джеймс Бонд, избра белия цвят.

Дългата рокля от Фенди се отличаваше с висока яка и беше без ръкави. Тоалетът беше допълнен от зелени диамантени обеци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !