Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Джейда Пинкет Смит с послание към Крис Рок и Уил Смит

отпечатай новината

02.06.2022 12:37 | Видян 763 пъти

Джейда Пинкет Смит с послание към Крис Рок и Уил Смит

Джейда Пинкет Смит за първи път адресира публично удара на съпруга си Уил Смит срещу Крис Рок на тазгодишните Оскари.

В своята токшоу поредица във Facebook “Red Table Talk” 50-годишната актриса коментира заболяването алопеция, от което страда и беше споменато в шега на комика Крис Рок на церемонията по раздаване на престижните награди. 


„Имайки предвид какво преживях със собственото си здраве и какво се случи на Оскарите, хиляди се обърнаха към мен със своите истории“, каза Пинкет Смит в началото на епизода. „Използвам този момент, за да дам възможност да говорим какво е да имаш това състояние и да информирам хората какво всъщност представлява алопецията.“

„Що се отнася до вечерта на Оскарите, най-дълбоката ми надежда е тези двама интелигентни, способни мъже да имат възможност да им мине, да говорят за това и да се помирят“, добави Пинкет Смит.

За тях актрисата сподели още: „При днешното състояние на света имаме нужда от и от двамата. И всички ние всъщност се нуждаем един от друг повече от всякога. Дотогава Уил и аз продължаваме да правим това, което сме правили през последните 28 години, а то е да осмисляме това нещо, наречено съвместен живот. Благодаря ви, че слушате.”

 

 

След инцидента Уил Смит бе отстранен от членство в Академията за 10 години напред. Актьорът доброволно се оттегли от Академията преди обявяването на нейното решение. 

Крис Рок все още не е коментирал подробно шамара, освен да се шегува с него в настоящото си стендъп турне.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !