Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бременната Сузанита направи нещо шокиращо след раздялата

отпечатай новината

24.06.2022 11:59 | Видян 1031 пъти

Бременната Сузанита направи нещо шокиращо след раздялата

В живота на Сузанита май спокойствието може да се задържи рядко и за малко. В момента скандалната изпълнителка изживява поредната бурна емоция, за нейно съжаление доста негативна.

Въпреки че е бременна и трябва да се въздържа от всякакви нервни изблици, ето, че и този път Сузанита успя да изненада... направо да шокира всички с постъпката си - да се татуира!


Причината най-вероятно е раздялата с гаджето й Марк Славов, от когото тя чака и дете. И въпреки че наскоро майката на изпълнителката заяви в столично издание, че раздяла между двамата няма, а само нещо са се поскарали, факт е, че и в профила на Сузанита, и в този на Марк вече не присъстват техни съвместни кадри.

Какво точно означава татуса на Сузанита и какво иска да покаже с него, все още остава загадка. И най-вероятно съвсем скоро самата тя ще изясни ситуацията в личния си живот, както е правила и досега.


Междувременно последователите й в мрежата сериозно я атакуваха заради решението й да прави нещо подобно, докато е бременна. Постъпката на Сузанита предизвика масово възмущение! "Татус по време на бременност. Още не ми го побира главата", гласи един от многото коментари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !