Анита на Рачков разтуптя мъжките сърца

Анита Димитрова може да е обвързана за актьора Димитър...

Култова фолк звезда стана майка за...

Фолк наследниците се увеличиха, след като култова фолк...

Фънки стана класически измамник

отпечатай новината

27.06.2022 11:23 | Видян 245 пъти

Фънки стана класически измамник

Ако си мислите, че Фънки може да щурее само с китара и микрофон на музикалната сцена, много ще се излъжете. Оказва се, че го бива и като актьор, а новото предизвикателство май неочаквано много му харесва.

 

Рокаджията, който често провокира аудиторията от тв ефира с различни словесни и поведенчески изцепки, стана актьор и даже вече има своя актьорски дебют - във "Веселата карета" на Елин Рахнев. В пиесата той е в една от главните роли - в случая на погребален агент, на класически изкусен измамник, който свири по най-тънките струни в душите на хората.

 

undefined

 

Всъщност, преди време Фънки имаше и епизодична роля в "Столичани в повече", но там, както признава и самият той, "трябваше предимно да ям хлебарки". Когато Елин ми предложи да се включва в постановката му, първо се стъписах, но сега съм доволен от решението си. Изключително ми е интересно в кухнята на театъра. Страшен купон е. Не мога да повярвам, че играя с толкова големи актьори", твърди Ковачев.

 

undefined

 

Колкото и мощна да е емоцията от театралната сцена обаче, Фънки е категоричен, че музиката нищо не може да я измести от лидерското място в душата, сърцето и живота му. "Не я заменям за нищо! Иначе не очаквах наистина, че мога да се справя с такова нещо, но с удоволствие бих, ако ме поканят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !