Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Стартира лято с Том и Джери и Скуби-Ду

отпечатай новината

27.06.2022 17:06 | Видян 535 пъти

Стартира лято с Том и Джери и Скуби-Ду

Първият месец на лятната ваканция няма как да мине без тези емблематични герои, чиито приключения винаги гарантират приятно прекарване.

 

Том, Джери, Скуби и екипът от млади детективи знаят много добре какво да правят, за да направят приключенията си вълнуващи. Том и Джери ще ни забавляват със своите емблематични преследвания в „Шоуто на Том и Джери“, „Том и Джери в Ню Йорк“, както и в няколко пълнометражни продукции. Каналът ще излъчва и епизоди на „Спокойно, Скуби-Ду!“, както и филми за кучето-детектив, Шаги, Велма, Дафни и Фред, които разследват страховити свръхестествени явления. Във филма „Ужасният призрачен град“, зрителите ще се запознаят с трио комици, основали необичаен увеселителен парк. Скуби и останалите млади детективи ще се озоват в близост, където ванът им се аварира.

 

Младите любители на свръхестествени явления няма да пропуснат възможността да посетят парка. Така. те ще се окажат в средата на заплетена мистерия, пълна с призраци. В пълнометражната продукция „Том и Джери - Изгубеният дракон“, главните герои ще намерят голямо, странно яйце. Те бързо ще разберат, че находката им е истински необичайна - от нея ще се излюпи дракон. Проблемът възниква, когато новият им спътник решава, че Том е неговата майка. Премиерата на маратона „Лято с Том и Джери и Скуби-Ду“ е днес - 27 юни от 09.30 ч. по Boomerang. А предаването ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !