Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мими и Мая от Alessa нарисуваха етикетите на вината Verano Azur

отпечатай новината

01.07.2022 12:39 | Видян 678 пъти

Мими и Мая от Alessa нарисуваха етикетите на вината Verano Azur


Принтовете присъстват и в колекцията на модната марка

Популярният български моден бранд Alessa „облече“ лимитирана серия вина Verano Azurs с уникални дизайнерски етикети. Колаборация между моден и винен бранд за първи път се реализира с такъв мащаб у нас. Модната марка тази година празнува 10-и рожден ден. Специално за любителите на модата и добрия вкус Alessa създадоха етикетите за бялото и розе виното Verano Azur. Принтовете са авторски – изцяло по идея на сестрите Мими и Мая, които стоят зад Alessa като зa oобщия проект с Verano Azur са преработени в подходящите цветове - розово за розето и зелено за бялото вино. Дизайнът, използван за  етикетите, присъства и в актуалната лятна колекция на модния бранд, а рекламни лица на колаборацията са самите Мими и Мая.

 


„Оценяваме високо, че New Bloom Winery ни предложиха този нестандартен проект и ни дадоха свободата на творим. Това, което ни спечели във вината Verano Azur и смятаме, че е обща характеристика за нашите марки, е качеството. Така, както създаваме дрехи, които самите ние харесваме и носим, така и това вино бихме препоръчали.“, споделят създателките на Alessa. „Щастливи сме, че за първи път в България нашият моден бранд си партнира с винен такъв – една тенденция за колаборация между марки от различни сфери, доста популярна в чужбина. Идеята две изкуства – на виното и модата да си подадат ръка, много ни хареса и се надяваме нашите почитателки да я харесат. 

 

 

А и какво по-хубаво то това виното да си отива с любимия ти тоалет“, споделят още Мими и Мая.  За разлика от повечето други световни модни компании, Alessa e семеен бизнес, стартирал със сайт за 19 долара и нищожен начален капитал и днес достига до 90000 клиенти от 26 държави. Марката остава изцяло независима като на първо място е модата и отношението към клиента като предлага доживотна гаранция за всяка своя дреха.

 

 


Вината Verano Azur се произвеждат от собствените лозови масиви на избата в Съединение New Bloom Winery. Те са вдъхновени от дамите със свободен дух, които искат да се наслаждават на живота тук и сега и се отличават със смелата си визия и хармоничен вкус. Бялото вино Verano Azur за лимитираната серия by Alessa е от сортовете Совиньон блан и Вионие, а розето от Каберне Совиньон. “Когато обмисляхме колаборацията с моден бранд, първата ни асоциация бе именно Alessa – високото ниво на професионализъм и самочувствието, което вдъхват на своите клиенти са това, което търсим и с вината Verano Azur. Мими и Мая често споделят, че всеки техен клиент е част от семейството на Alessa – надяваме се нашите вина да допълват това усещане“, разказват от екипа на Verano Azur.  Лимитираната серия Verano Azur by Alessa вече може да се намери по магазините в цялата страна.

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !