Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Лятно сафари и Юрска зона по Viasat Nature

отпечатай новината

01.07.2022 13:30 | Видян 422 пъти

Лятно сафари и Юрска зона по Viasat Nature

Този юли всеки ден най-зеленият ТВ канал от семейството на Viasat World – Viasat Nature - показва недокоснатата природна красота на Африка, континент с колосални пейзажи, който е дом на някои от най-емблематичните и невероятни диви животни в животинското царство.

 

Това е континент на крайности, с внушителни планини в Танзания и Кения, отдалечени блата в Окаванго, обширната Голяма рифтова долина и най-горещите температури на Земята. Рубриката на Viasat Nature „Лятно сафари“ започва ударно на 2 юли, събота, с маратон на „Величествената Африка“ от 15:35 часа. Ще отбележим международния ден на сурикатите - 3 юли, неделя – с маратон на цялата поредица „Имението на сурикатите: Възходът на империята“ – от 10:00 часа. Не пропускайте и „Страна на големи котки“, в който три могъщи лъвски клана в долината на р. Луангва се борят, за да завладеят земята и защитят малките си, докато опасностите ги дебнат на всяка крачка.


 

Когато температурите се повишават по време на сухия сезон, всеки триумф и трагедия се виждат ясно. Дали лъвовете ще се справят с трудностите и ще преживеят най-голямото предизвикателство в живота си? От 4 юли, всяка делнична вечер от 22:00 часа.


 

Величествената Африка тръгва от събота 2 юли от 15:35 часа и от 17 юли, всяка неделя в 15:00 часа. Дивите нецивилизовани райони на недокосната естествена Африка са обширни, красиви и със спиращи дъха гледки, но са пълни също с угрози, бруталност и опасности. На изток - дом на най-активния вулкан в Африка и някои от най-населените реки и плодородни земи на континента - до безплодната безкрайна пустиня на Намибия на запад. Посещаваме равнините Самбуру в Кения и правим обиколка из долината Луангва, известна още като „царство на лъвовете"... това е пътуване, което не трябва да пропускате!


 

Това не е земя, където да бъдете сами - използвайте случая да видите колосалните пейзажи и неизследваните чудеса на континента от удобството на дома си. Това е сериал, препълнен с драми и събития от животинското царство...От 4 юли, понеделник, след 22:50 часа почитателите на „Джурасик парк“ могат да проследят рубриката „Юрска зона“ с предавания като „Атънбъро и гробището на мамутите", „Мистерията на гигантите от ледниковата епоха" и още. Рубрика: Юрска зона, всеки ден от понеделник до петък, от понеделник 4 юли в 22:50 ч. Присъединете се към нас това лято в едно вълнуващо приключение - пътуване във времето в свят, където все още съществуват смъртоносни динозаври, ходещи китове и огромни вълнести мамути.


 

Представете си, че се разхождате сред тези огромни същества и опознайте по-отблизо ежедневния им живот, но помнете да не се приближавате твърде много! Програмата за това приключение включва „Мистериите на изгубените гиганти", „Вълнест мамут: Аутопсията", „Мистерията на гигантите от ледниковата епоха", „Когато китовете ходеха", „Неразрешен случай с динозавър" и „Възходът на бозайниците".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !