Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Стартира кампанията Живот от нота

отпечатай новината

01.07.2022 15:59 | Видян 519 пъти

Стартира кампанията Живот от нота

Към разнообразната си фестивална и концертна програма тази година Fest Team за първи път представя като неделима част от забавленията и дългосрочен ангажимент към различни благотворителни дейности и обществено значими каузи в България чрез своята социално-отговорна политика. Промоутърската компания и фондация Искам бебе стартират заедно кампанията Живот от нота за набиране на средства за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми.


 

Средствата, събрани в рамките на благотворителната кампания – Живот от нота на Fest Team, в партньорство с Искам бебе, ще бъдат дарени в подкрепа на лечението на двойки с репродуктивни проблеми, които не отговарят на медицинските критерии на държавния фонд инвитро и ежедневно се обръщат за помощ към фондацията. Дарението ще финансира изследвания и терапии, съпътстващи инвитро процедури на семейства, борещи се за бебе. Fest Team се ангажира да полага системни, многообразни и устойчиви усилия за по-добро и проспериращо бъдеще за всички чрез своята социално-отговорна политика като ангажира екипа и публиката си.


 

„Докато осигуряваме най-атрактивните артисти и най-приятните начини за забавление за публиката на нашите фестивали и концерти, ние от Fest Team бихме искали да успеем и да я увлечем с мисии и идеи, в които екипът ни вярва. Желанието ни е да интегрираме личните си социални ангажименти и тези на хилядите посетители на наши събития в работеща система за различни благотворителни инициативи. Вярвам, че много хора ще разпознаят в каузата на Искам бебе – Живот от нота, като своя,“ казва Стефан Еленков, изпълнителен директор на Fest Team.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !