Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Snoop Dogg избира БГ талант

отпечатай новината

25.06.2009 11:15 | Видян 7615 пъти

Snoop Dogg избира БГ талант

След като неочаквано добрата комбинация „Dime Piece” на ЛиЛана feat. Snoop Dogg & Big Sha, разбуни духовете, стана първото българско парче на английски, което се превърна в тотален хит, разби всички български чартове и вече втори месец е номер едно, сега всеки един от вас може да стане част от него.

Това може да се случи като се включиш в конкурса „Dime Piece feat. ТЕБ  inspired  by NESCAFÉ® 3in1”.

За да влезеш в голямата игра, от 25 юни до 25 юли 2009 г. трябва да се регистрираш в интернет страницата на конкурса качена в  www.vbox7.com и да  запишеш свое  хип – хоп изпълнение с авторски текст, към оригинала на песента “Dime Piece”. 
Аудио записът може да се направи директно онлайн и задължително трябва да бъде поместен в определеното за целта място, представляващо част от  видеоклипа “Dime Piece”. Няма ограничение за броя записи, с които може да участва един потребител. Важното е да съответстват на музиката и цялостната концепция на “Dime Piece”. Изпълнението не трябва да съдържа нецензурни думи и насилие.

За да участваш, освен че трябва да рапираш много добре, трябва да имаш и 18 години, защото Голямата награда е едноседмичен тур в САЩ включващ: самолетен билет и хотел, посещение на студиото, в което е записано парчето “Dime Piece”, лична среща с известни имена от американския шоубизнес, посещение на някое от големите партита. Има и две малки награди -  по една тениска и кашон NESCAFÉ® 3in1.

Печелят най-оригиналните изпълнения, а те ще бъдат определени лично от Snoop Dogg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !