Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Бесен скандал с Рени в столична кръчма заради сръбска фолк звезда

отпечатай новината

05.07.2022 12:01 | Видян 919 пъти

Бесен скандал с Рени в столична кръчма заради сръбска фолк звезда

Поп фолк певицата Рени вдигна лют скандал в столична кръчма, а причината е повече от сериозна и със сигурност няма да остави равнодушни много българи.

Причина за нервите на 53-годишната изпълнителка станаха сръбските знамена, които развяха от персонала при представянето на звездата на вечерта - сръбската певица Теа Тайрович. Сръбкинята излезе на сцената малко преди полунощ под звуците на мощен юго кючек, а сервитьорите развяха от всички части на заведението огромни сръбски знамена. Това никак не се хареса на българската звезда.


Изпълнителката на "Като птица съм свободна" се оказа изключителна родолюбка. След няколко минутна разправия и последвали обяснения от страна на заведението, че това е традиция при посрещане на изпълнителите, родната легенда Рени получи голям български флаг. Като истински горда българка тя не спря да развява трибагреника гордо почти през цялото време.


„Нямам нищо против Сърбия, напротив, работила съм там и продължавам да правя проекти, въпросът е принципен - намираме се в България. Разбирам това, че се прави от уважение към изпълнителя на вечерта, но редом със сръбското знаме в този случай, трябва да седи и нашето“, коментира на всеослушание, пише "Телеграф".

Прехвалената сръбска изпълнителка не изпя нито една авторка песен за цялата вечер. Част от феновете в заведението останаха малко разочаровани и коментираха, че Теа Тайрович всъщност май не е тази велика звезда, за която я представят у нас мениджърите й. Други от гостите се забавляваха и останаха очаровани от чара и харизмата на кръчмарската певачка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !