Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Виктория от "Ергенът" блокирана заради вулгарно видео

отпечатай новината

06.07.2022 13:32 | Видян 888 пъти

Виктория от

Изненадващо приятелство се зароди между Виктория, Дениз и Людмила след края на "Ергенът". Трите дами успяха да запазят приятелството си и извън формата, където често се събират по женски да вършат лудории. 

Наскоро Виктория преживя истински кошмар, след като хакнаха профила й в Инстаграм, от където вади голяма част от парите си. Направи си нов, но се притеснява дали няма да бъде блокирана, след като качи доста вулгарно видео с приятелските си, които си показват гърдите. 

 

В краткото видео Виктория е операторът зад камерата, а останалите две се лигавят и се държат като пияни момичета. Разбира се, Люси и Дениз акцентират върху "тези двете неща", визирайки гърдите си. 

"Мамини сладки, стават за копаене в нивата и да гонят косовете да не ми ядат гроздето", гласи един от коментарите под видеото. Все пак Виктория може да диша спокойно, тъй като нямаше последствия и все още има профил, който се мъчи да развие бързо и отново да започне да рекламира различни продукти, за което й се заплаща доста добре.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !