Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Yalta закрива сезона с Latenta Project и Mauro Picotto

отпечатай новината

25.06.2009 17:15 | Видян 2764 пъти

Yalta закрива сезона с Latenta Project и Mauro Picotto

След като само от началото на този сезон до сега гости в Yalta бяха едни от най-големите имена на световната клубна сцена – Roger Sanchez, Sandy Rivera, Dimitri From Paris, Benny Benassi, Sharam, Jimmy Somervillе и т.н., клубът обещава на родните меломани грандиозeн парти уикенд, с който да отбележи края на сезона.

На 10-ти юли (петък) гости на Surrealism партито в Yalta ще са македонците от Latenta Project. Запозналите се в интернет Димце Филипоски (Dido) и Мики Стефаноски (Inox) разбират, че споделят нещо общо, а именно страстта си към електрoнната музика.

След дълги нощи в малкото им студио, резултатът е на лице. Разменените между двамата идеи се превръщат в парчета, които подкрепят и свирят имена като: Laurent Garnier, Luke Fair, Desyn Masiello, Demi, Ricky Ryan, 16 Bit Lolitas, Leigh Morgan, Nacho Marco, Spiritchaser, Eelke Kleijn и много други. А феновете им в Ялта могат да очакват сет с взривоопасна смесица от дийп, прогресив, електро и фънки хаус.

С Meganite Ibiza Party, запазена марка на супер звездата ди джей Mauro Picotto, ще бъде закрит сезона в Yalta на 11-ти юли. Mauro Picotto е първият и единствен до сега италианец, влязъл в Топ 10 на най-добрите световни ди джеи.

Meganite Party е резидентско парти на най-големия клуб в света Privilege (Ibiza) от 2004 г., утвърдило се като едно от топ събитията на острова, посещавано от над 5 000 човека седмично. Преди да дойде в Yalta, Meganite е гостувало и в Ню Йорк, Лондон и Маями, и много други градове в Европа, Австралия и Америка, като най-необичайното място на провеждането му със сигурност е колумбийската джунгла.

Като логичен завършек на успешния сезон на клуба, в който Yalta бе класирана в Топ 100 на най-добрите клубове по света в престижната класация на Dj Mag, от Yalta обещават закриващото парти да бъде супер запомнящо се. Затова и гостите ще бъдат посрещнати с много изненади - специална декорация, live изпълнения и ди джейски сетове.

Билетите за закриващото парти в Yalta се продават в мрежите на Еventim и Ticketstream, като и на Белия бар в клуба.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !