Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Седмица на високо напрежение

отпечатай новината

27.07.2022 09:35 | Видян 688 пъти | Гласували 1

Седмица на високо напрежение

Освен за съставяне на правителство, седмицата не се очертава никак подходяща и за личните планове на всеки от нас. Според астролозите ситуацията в небето е доста напрегната, така че няма как това да не ни се отрази пряко. Тресенето започва още от понеделник, както вече сме предупредили, и ще трае поне до 16 август, но именно първата седмица от тегавия период - тази, се очертава буквално да бъде Дни на проверка. Ето как чертаят нещата спецовете от Astro Evolution по дати:      

 

          Няколко дни преди Новолунието в Лъв ни предстои доста турбулентна седмица. Тъй като Луната управлява душата ни, когато сме в намаляваща луна и особено в последните дни преди новия ѝ месец, емоциите ни са на по-ниска вибрация и също като Луната изразяваме повече тъмната си страна. Такова е и възприятието ни за всичко, което ни се случва – виждаме го в по-тъмни краски. А тази седмица ще ни даде и множество напрегнати енергийни влияния, с които ще ни разклаща и ще ни изкарва „демоните“. Добре е да помним, че това е временното ни емоционално състояние, А НЕ РЕАЛНОСТТА!


 


На 24-25ти ВЕНЕРА В РАК Е В КВАДРАТУРА КЪМ ЮПИТЕР В ОВЕН, точна е на 25ти – квадратурите са напрегнат аспект и в ниска вибрация има риск от конфликти в близките ни взаимоотношения – ако ги пренебрегваме, за да преследваме личните си амбиции; ако им налагаме волята си; или самите ние да се почувстваме пренебрегнати или че някой се опитва да властва над нас. Но все пак, това са двете най-щедри и благодетелни планети, и ако сме овладели емоциите си, можем да завъртим енергията към позитивна вибрация – да не вземаме решения сами, а да се съгласуваме с другите; да благодарим на близките си за подкрепата им за личните ни цели, да ги поглезим щедро с внимание и грижа, или да се порадваме искрено с тях за успехите им.


 


На 25-27ми – МЕРКУРИЙ В ЛЪВ Е В КВАДРАТУРА КЪМ МАРС В ТЕЛЕЦ, точна е на 26ти – още едно напрегнато влияние. В ниска вибрация ще усетим разногласие между мислите ни за любов, забавления, творчески интереси към амбициите ни да печелим пари. Противоречията между фиксираните знаци по принцип не са толкова трудни и съвместяването им е напълно постижимо, но заедно с всички други нелеки влияния, ще е по-трудно. Все пак позитивното отработване е или в редуване между двете енергии или в намиране на начини за печелене на пари чрез любимите ни занимания.


 


На 26-27ми е точния СЪВПАД НА УРАН СЪС СЕВЕРЕН ВЪЗЕЛ в Телец. Писах за него, но ще напомня – усещаме го от около 14ти юли и ще продължава да е активен до към 10ти август, но последствията от влиянието му ще са много по-дълготрайни. А в момента е пика на този доста разтърсващ аспект и е съвсем нормално да се чувстваме като да сме изгубили вътрешния си център или да изживяваме напълно непредсказуеми житейски събития, които буквално да завъртят живота ни в нова посока.

 

Тъй като влиянието е и върху Южния възел в Скорпион, и сме точно преди Новолунието е много вероятно да пропаднем в ниските вибрации на дълбоките Скорпионски емоции или да се срещнем с такива в поведението на другите към нас. Добре е да сме търпеливи към себе си и към околните и да приемем, че промени трябва да има и ще има, но ако е възможно, е по-добре да отложим важните решения за след 2-3ти август.

продължи >>

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !