Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Дениз Хайрула и Габи от "Ергенът" вдишаха райски газ

отпечатай новината

09.08.2022 10:49 | Видян 826 пъти

Дениз Хайрула и Габи от

Дениз Хайрула наскоро отпразнува рождения си ден, но не си представяйте обикновен купон, защото това, което риалити звездата от "Ергенът" прави в компанията на други участнички от формата, е меко казано взривяващо на фона на инцидентите след употреба на райски газ, случващи се напоследък у нас.

В профила си в социалните мрежи Хайрула публикува изпълненията си и е видимо доволна от начина, по който е изкарала на празника си. Дали след това, което прави в клипа ще последва някаква реакция, предстои да разберем.

А дотогава коментарите към девойките са повече от опустошителни. "Браво, момичета! "Чудесен" пример сте за всички непълнолетни, които ви следват. Само преди дни Народното събрание забрани продажбата на райски газ на лица под 18 г. След като държавата се събуди за малко, свободната продажба на това вещество бе забранено за всички под съответната възраст, както и употребата му в закрити обществени места", гласи една от реакциите под публикацията.

Както е известно, след употребата на райски газ човек създава нереална представа за действителността. Освен това съществуват реални рискове за изпълнение на ежедневни рутинни действия, като ходене или изкачване на стълби. Изобщо тези, които са го употребили, са опасни и за себе си, и за околните, защото халюцинират, изпадат в психоза и могат да стигнат дори до самоубийство, предадоха наскоро от Нова тв

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !