Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Орлин Горанов крие две деца от Кристина Димитрова

отпечатай новината

10.08.2022 11:16 | Видян 3617 пъти

Орлин Горанов крие две деца от Кристина Димитрова

От години в шоу средите се разнася слух за отношенията между Орлин Горанов и Кристина Димитрова. Има твърдения, че легендарният певец има две извънбрачни деца от колежката си.

За първи път си позволява да коментира тази деликатна тема и да разкрие цялата истина, макар да я наясно, че думите му ще причинят болка на съпругата му Валя. 

Орлин се забавлява на слуховете, че има две деца от Кристина Димитрова и определено смята, че това е най-разтърсващата клюка, която е излизала по негов адрес.

Това признание от Горанов идва навръх неговия 65-и рожден ден, който отпразнува на яхта в компанията на Алекс Раева и нейната половинка Любомир Палаханов. 

"Животът ми е прекрасен Имал съм всякакви моменти, за тях пиша в книгата си, но се радвам, че всичко ми се е случило. За 40 години, откакто сме дует с Криси, по-абсурдно  нещо от това, че имаме две деца, не съм чувал за себе си. Една колежка на майка ми й разправяше, че аз лъжа и че всъщност имам малчугани, които крия. Беше много неприятно. Като отивахме на турнета, все ни предоставяха общ апартамент, като мислеха че сме двойка", смее се Орлин Горанов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !