Номинираната за "Грами" певица и композитор Карли Рей Джепсън представя дългоочаквания си нов албум - "The Loneliest Time", който предстои да излезе на 21 октомври през "Interscope Records". Това е нейната най-интроспективна работа до момента и разширява границите на емоционалното писане на песни, което тя успешно демонстрира във възхваленото от критиците заглавие - "E*MO*TION" от 2015 г.

Тавата пристига с множество колаборации с Tavish Crowe, Rostam Batmanglij, Bullion, Captain Cuts, John Hill, Kyle Shearer и Alex Hope и други.

Както подсказва заглавието на новата музикална колекция, изпълнителката е заинтригувана от концепцията за самотата и как чувството на изолация, също като любвта, може да предизвика красиви, но екстремни човешки емоции. "The Loneliest Time" включва излезлия наскоро сингъл на поп фигурата "Western Wind" - оголен спомен за влюбването, който заменя запазената денс-поп марка на Джепсън с по-примамливо, атмосферно звучене.

Певицата се утвърждава като непобедим поп посланик на любовта, който не се страхува да експериментира и да преоткрива себе си чрез музиката. Новото заглавие бележи първия дългосвирещ студиен албум на звездата след "Dedication" от 2019 г., който бе определен от известното списание "The Atlantic" като "брилянтен". Следващия месец Карли Рей се впуска в The So Nice Tour, което започва на 24 септември в Монреал и включва изпълнения на места като Radio City Music Hall в Ню Йорк и The Greek Theatre в Лос Анджелис