Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Ето всички жени на Брад Пит, стартира с 2 афро

отпечатай новината

13.08.2022 09:38 | Видян 3727 пъти

Ето всички жени на Брад Пит, стартира с 2 афро

Мнозина смятат, че връзките на Брад Пит започват с Джулиет Люис, но това не е истина – преди нея има няколко дами в леглото му, а първите от тях са афроамериканки. Ето и пълния списък на най-желания мъж в света:

 


Синита Малоун



80-те изглеждат като антична история от 2022 г., но именно тогава е стартът на разбивача на сърца Брад Пит – тогава Тoy Boy или Момче - играчка. Синита е първата му сериозна връзка, която продължава от 1986 до 1988 г. Двамата си я спомнят като „голяма забава”! Като участничка в риалити Синита разказа: „Беше красив със смайващо тяло. Излизахме две години. Беше забава – беше токова млад и толкова сладък”.

Робин Гивънс



Легендарна е историята как Майк Тайсън – новият световен шампион по бокс се прибира вкъщи и заварва в своето легло жена си с неизвестния още тогава неин колега Брад Пит. Така разбира за тяхната история, която върви от 1986 до 1987 г. Не е ясно дали е бил на съперника си един, но ако съдим по лицето на Брад – едва ли. Още повече, ако е разбрал, че и той изневерява на тогавашната си половинка с Робин Гивънс. Чарът на Брад явно е сломил жестокостта на щурака Майк Тайсън, който така и не го пребива.


Шалейн МакКол



През 1987 г. Брад изневерява на афроприятелката си и с първата от блондинките, които тепърва ще бележат живота му – Шалейн МакКол, която все някой сигурно ще си припомни от участието й в леендарния и класически сериал Далас. Няма да се сетите, че и самият Брад Пит играе неголямата роля на неин приятел в 4 епизода на тв поредицата. Това ги сближава и ги вакрва в леглото. Историята им трае от 1987 до 1988 г. Когато се срещат тя е само на 15, а той – на 21, което някой би видял и като нарушение на закона. Особено в онези строги времена преди 35 години, когато нравите не бяха разкрепостени като сега.

Кристина Епългейт



През 1989 г., изоставил трите си едновременни гаджета, Брад се оказва в прегръдките на Кристина Епълнгейт. Тя даже го води като свой кавалер, за да официализира връзката им на култовите в онази епоха MTV! Тя коментира години по-късно, че съжалява, понеже е била незряла, за да оцени мъжа до себе си. Той също бил несериозен.

Джил Шоелен



Първата наистина сериозна връзка на сърцеразбивача е с Джил Шоелен, с която се срещат на снимачната площадка на филма на ужасите Cutting Class през 1989 г. Той е толкова влюбен, че даже й предлага брак, поднася пръстен. Любовта им е трескава, но трае само 3 месеца. Тя му изневерява с режисьор, който я взема в следващия си филм. Това е важен урок за Брад Пит – за първи път той губи в любовната игра и е измамен.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !