Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Дарина Павлова ще става баба

отпечатай новината

15.08.2022 14:35 | Видян 682 пъти

Дарина Павлова ще става баба

Дарина Павлова ще става баба и това се видя ясно, след като дъщеря й Паола обяви своята бременност.

Паола Павлова пусна в Инстаграм „няколко симпатични снимки“, както сама ги нарече, от които се вижда, че е в напреднала бременност.

Тя обяви, че за нея се грижи таткото, както й двамата й домашни любимци – котка и куче. С тях тя по-лесно преминава през всичките перипетии на бременността си, пише "Телеграф".

Паола определено проявява кураж, като споделя проблемите на своята бременност. Дъщерята на Илия Павлов и Дарина признава, че страда от ендометриоза, аденомиоза и тежка форма на алергия. Пише, че четири месеца и половина няма възпаление и как за пръв път от 17 години живее „почти без болка“. Най-вероятно Паола е бременна в петия месец.

Паола се занимава активно с йога. Има сайт за пропагандиране на здравословен живот и връзка с природата. Не издава подробности, но става ясно, че доктори са били скептици дали някога ще забременее.

Паола е най-голямото дете на Илия и Дарина Павлови, следва брат й Илия Калоян. Илия Павлов има от предишна връзка с Антоанета Чилингирова по-голяма дъщеря Венцислава. Тя е изключително близка с Дарина и двете, макар и да нямат биологична връзка, се смятат за майка и дъщеря. Венцислава пристана на мъж от една от влиятелните фамилии в Дубай и живее там. Двамата имат дъщеря Алба. Паола пък е годеница с ученическата си любов Дан.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !