Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Новият Ерген не иска жени като Бонбонова и Виктория

отпечатай новината

16.08.2022 14:27 | Видян 1339 пъти

Новият Ерген не иска жени като Бонбонова и Виктория

Новият избраник за „Ергенът“ Евгени Генчев няма да бъде като Виктор Стоянов.

Той има претенциите, че е много по-интелигентен и начетен от бившия спортист и затова ще иска да му вкарат в шоуто такива жени, които да му подхождат.

Евгени, които си изкарва прехраната като пианист, се имал за мъж от класа и нямал намерение да търпи простовати, повърхностни и елементарни жени, с каквито преливаше в първия сезон на предаването.

33-годишният Ерген №2 бил възмутен от повечето от участничките в сезон 1 и недоумявал защо Виктор ги е търпял толкова време, вместо да ги постави на място. Той например презирал поведението на Благовеста Бонбонова, която намирал за лека жена, която си сваля гащите пред всеки.

Бил възмутен и от представянето на Виктория Капитонова, която се оказа, че няма грам обща култура, а мечтае за „Ролекс“. Евгени вече бил поставил своите условия пред продуцентите и се надявал, че те ще ги одобрят и ще му пратят в имението само жени, с които може да разговаря за нещо повече от новия брой на „Вог“.

Новият Ерген държал много не само на външната красота, но и на това, което жената има в главата си. Това е и една от причините все още да е без съпруга и да няма деца. Всички жени досега му се виждали недостойни за него.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !