Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Героят от Вчера прикован на инвалидна количка

отпечатай новината

17.08.2022 15:27 | Видян 2610 пъти

Героят от Вчера прикован на инвалидна количка

Той е топатлетът Ростислав от култовия за няколко поколения филм Вчера, той е непобедимият борец Фери от Без драскотина, той е забавният персонаж с анцуга, около когото се върти сюжетът на най-касовия кинохит на последните 30 г. Мисия Лондон, той е звезда и от много други български, шведски и английски тв сериали и  игрални продукции.


 

Секссимволът от 80-те и 90-те години Георги Стайков, когото последно гледахме като олигарх в обиколилата над 100 страни бг поредица Под прикритие, е прикован на инвалидна количка. Сензационната новина е поднасена от самия актьор.


 


В изповед за Галерия той разказва, че страда от множествена склероза. От година не може да излиза от вкъщи. Оставен е на произвола на съдбата, без грижи дори от социалния патронаж в Бургас, където живее след като в продължение на 35 години кариерата му го движеше между София, Лондон и Стокхолм.

Най-сниманият български актьор от края на соца и зората на демокрацията споделя, че му се живее, въпреки тежката диагноза за внезапно приближаващата се смърт.

Сякаш над бързо изгралите звезди от неговия клас тегне проклятие. Преди малко повече от 10 години без време си отиде един от известните състуденти на Жоро - Андрей Баташов. Напомняме какво самият той разказа за него, Христо Шопов, Дарина Павлова и другите си приятели от времената във ВИТИЗ пред СЛАВА самият Стайков ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !