Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Секси мадама топли леглото на Генчо от "Игри на волята"

отпечатай новината

22.09.2022 12:26 | Видян 1014 пъти

Секси мадама топли леглото на Генчо от

И в тазгодишния сезон на "Игри на волята" не липсват горещи страсти, някои от които идват от реалния живот на участниците. Генчо, например, наскоро се изфука с красивата си половинка.

В профила си в социалните мрежи якият мъжага, станал популярен след конфликта с колоритния си съплеменник Димитър Куков и епитети от сорта на "льольо селски", показа колко секси мадама топли леглото му.

Наскоро той отговори на серия от въпроси, зададени от последователите му, един от които бе именно дали има жена до себе си. Е, има и се казва Преслава Пачеманова.

Съгражданката му от Харманли се оказа лекоатлетка, модел и архитект по образование. Красавицата е класирана на второ място в конкурс за най-красивите лекоатлети у нас през 2018 година. Вторият й дом е Великобритания, където е и следвала.

Именно в Лондон Преслава се е сдобила наскоро и с нов дом, похвали се самата тя в социалните мрежи, пише "Телеграф". А относно Куков и дали са изгладили споровете помежду си, Гената казва, че вече няма агресия, но до приятелство едва ли би могло да се стигне. И признава още, че след края на риалитито си останал най-близък с Аспарух и Георги от племето "Непобедимите".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !