Владо Пенев ще бъде поп Кръстьо във...

Владо Пенев ще влезе в ролята на поп Кръстьо в новото...

Мария Бакалова чете БГ роман

Мария Бакалова си тръгна от България, след като за...

Голям удар по Мара Отварачката

отпечатай новината

04.10.2022 10:54 | Видян 1259 пъти

Голям удар по Мара Отварачката

Мария остана без планувано участие и съответно, както може да предположите, побесня срещу организаторите на събитието, в случая в благоевградска дискотека.

Те се превърнаха и главни герои в гневен пост на изпълнителката в профила й в социалните мрежи. "Тази вечер няма да гостувам в Благоевград, защото са некоректни", хвърли обвинението си в инстаграм профила певицата.

Все още не става ясно обаче, защо участието е пропаднало и за какво точно некоректност от страна на организаторите става дума. Засега Мария не хвърля никаква светлина с пояснението, че това са лични работи и не е длъжна да дава обяснение на никого, пише "Телеграф".

Според организаторите на събитието обаче, причината за проваленото участие е не заради некоректност от тяхна страна, а заради прекалено слабия интерес към изпълнителката на "Всичко е платено" в града, въпреки че рекламата за гостуването й вървяла две седмици преди това. В деня на гостуването й се оказало, че има едва 20 резервации, което било доста притеснително за едно от най-оборотните заведения в града.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !