Туристическа концепция на Царево от...

Новият кмет на Царево Марин Киров получи първи една от...

Иконата на стила Тан Франс води...

"Нямам търпение публиката да види какво ще...

Драма сполетя Катето Евро

отпечатай новината

04.10.2022 14:20 | Видян 1790 пъти

Драма сполетя Катето Евро

Катето Евро може и да няма нищо общо с политиката, но пък решенията, които се взимат от политиците няма как да не я провокират да реагира, още повече пък, когато става дума за пенията й, която ще трябва да взима след четири години.

Оказва се, че звездата от "Оркестър без име" има малък трудов стаж, поради което и не може да започне да получава нормално възнаграждение на старини. Така тя ще може да получи само социална пенсия, която в момента е в размер на 247 лева.

"Дано да дадат по-рано и да е малко по-висока", надява се Катето Евро и не крие, че донякъде сама е виновна за положението, в което е изпаднала, но такива са били условията за работа в актьорските среди. "Имам 12 години трудов стаж по документи. Повечето ми ангажименти са били без договор".

Затова тя все още работи усилено, за да се издържа. На светско събитие дори се пошегува, че ще приеме всякакви рекламни предложения, защото няма други доходи, припомня столичен всекидневник.

"Не съм мислела като млада, че ми трябват толкова години за пенсия", оплака се още актрисата. Въпреки неволите майката на Сашо Кадиев остава позитивна и дори се заканва, че докато може, ще работи, защото това я кара да се чувства добре.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !