Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Камен Донев с триумф на морето

отпечатай новината

01.07.2009 17:00 | Видян 3627 пъти

Камен Донев с триумф на морето

Актьорът Камен Донев ще направи безплатно представление на морето утре. Както 19' вече писа, той ще триумфира на сцената на бургаската Опера с най-касовия си спектакъл „Възгледите на един учител за народното творчество“, а заслугата за това е на двама политици от Коалиция за България - министъра на финансите Пламен Орешарски и областния управител Любомир Пантелеев.

Предвид огромния интерес към постановката, се очаква Камен Донев да направи истински фурор в морския град. Много хора оценяват представлението като пъти по-добро от скеча с учителя в култовото предаване Улицата. То е микс от импровизация, текст, музика, песни, танци и безсмислици.

Неслучайно спектакълът „Възгледите на един учител за народното творчество“ е призьор на всички фестивали. Сред наградите са: 2 на публиката за авторски спектакъл, няколко награди за мъжка роля на Камен Донев, както и за най-музикален и пеещ актьор. На Международния театрален фестивал „Золотой Витязь” в Москва пък представлението взе бронзов „Витязь”.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !