Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Корсетът на Салма Хайек преля на наградите на GQ за "Мъже на годината"

отпечатай новината

18.11.2022 12:23 | Видян 1008 пъти

Корсетът на Салма Хайек преля на наградите на GQ за

Салма Хайек е прекрасна дама в червено, пише "People", а британската преса отбелязва, че е откраднала вниманието по червения килим на наградите "Мъже на годината 2022" на списание "GQ" в Лондон.

За събитието Хайек се беше издокарала в алена рокля на Вивиан Уестууд от креп сатен, а корсетът ѝ,  направо преливаше от красивите ѝ щедри форми.

56-годишната актриса беше с обеци от розови и сини скъпоценни камъни във формата на цветя и черни сатенени обувки на платформа.

Косата на Хайек беше разпусната и разделена на път по средата, а гримът ѝ беше опушени черни очи и семпло оцветени устни.

Актьорите Лий Чон Джей, Сидни Суини и Андрю Гарфийлд, капитанът на английския футболен отбор Лия Уилямсън и рапърът Стормзи бяха сред отличените. Лия Уилямсън се превърна в лице на женския футбол в Англия. Списанието празнува 30 имена от областта на шоубизнеса, културата и спорта на 25-то си издание. Тази година за първи път се провежда като специална вечеря.  

По същото време излезе и трейлър на "Професия: Стриптийзьор 3", третата част за вълшебния Майк, в който героят на Чанинг Тейтъм прави стриптийз на героинята на Салма Хайек. Танцът в крайна сметка ги отвежда в спалнята. У нас ще бъде в кината от 10 февруари 2023 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !