Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

15+ любови на Роналдо

отпечатай новината

26.11.2022 08:50 | Видян 1179 пъти

15+ любови на Роналдо

Кой би могъл да му устои, тъй като е красив, милионер и има една от най-стабилните кариери в професионалния футбол? Кристиано Роналдо е мъжът от мечтите на не една жена. Напълно нормално е списъкът с любовите и разбитите сърца на спортиста да е доста дълъг. През цялата си кариера Кристиано се превърна в истински сърцеразбивач. В тази статия ще ви покажем жените, които са го покорили и са успели да оставят следа.

Не толкова богат, не толкова красив

Можете ли да си представите Кристиано Роналдо да е непривлекателен и беден? Е, не е нужно да си представяте много. Истината е, че точно такова е било детството на футболиста. Кристиано е роден в един от най-бедните квартали на Мадейра и семейството му едва преживява.


 


 

Атлетът спял с тримата си братя в много малка стая, защото в къщата, в която живеел, нямало повече място. За щастие, още като малък започва да играе футбол - спорт, който ще го отведе далеч. . . много далеч.


 

Какво криеше майка му


 


Ако следите живота на Кристиано Роналдо в социалните мрежи, вероятно сте забелязали, че той има доста близки отношения с майка си. Преди няколко години обаче г-жа Мария Долорес прави признание, което шокира целия свят.


 


Майката на спортиста признава, че когато е разбрала, че е бременна, е възнамерявала да прекъсне бременността си, защото икономическото положение на семейството ѝ е било толкова тежко, че се е страхувала, че четвъртото дете само ще влоши положението.


 

Млад, но талантлив


 

Първият допир на Кристиано Роналдо с футболна топка се случва, когато спортистът е на три години. Когато навършва седем години, започва да играе в детски клубове. Талантът му е толкова забележим, че той започва да се откроява сред съотборниците си и когато е на 9 години, спортен клуб "Мадейра" и Националният спортен клуб се интересуват от подписа му.


 


 

Една диагноза почти променя всичко


 


Въпреки че Кристиано винаги е бил доста здрав младеж, на 15-годишна възраст той получава новина, която може да промени изцяло съдбата му. По време на рутинните прегледи лекарите откриват, че спортистът страда от сърдечна патология, която спешно изисква операция.


 

Когато разбрали за здравословното му състояние, се обадили на майка му, за да получат разрешение да направят спешна операция. За щастие операцията е извършена с помощта на лазер и е неинвазивна.


 

Ранен успех?


 

Ясно е, че Кристиано е усетил сладостта на успеха много рано. Още на 17-годишна възраст подписва договор със Спортинг Лисабон и прави професионалния си дебют срещу Интер Милано. Заради таланта му с топката пресата бързо го забелязва.


 


 

През 2002 г. , също на 17-годишна възраст, той почти е подписал с Ювентус, благодарение на евентуалната размяна на Марсело Салас. Той обаче отказва да играе за португалски отбор.


 


Очевидно краткотрайната връзка между двамата се е случила през 2002 г. Въпреки че Карина твърди, че е била с Кристиано в продължение на две години, докато той е играл в "Спортинг", очевидно това не е било нищо официално или сериозно, затова са се разделяли и събирали.


 


Няма много подробности за двойката, знае се само, че са имали доста невинна и здрава връзка. Джордана е първата официална приятелка на спортиста.


 


Дебютът, който го изстреля нагоре


 

През 2003 г. Спортинг Лисабон играе приятелски мач срещу Манчестър Юнайтед. В този мач представянето на Кристиано Роналдо е толкова добро, че англичаните се интересуват от него.


 

Пламъкът угасна


 

Когато Кристиано е трансфериран в Манчестър, отношенията му с Жордана Жардел постепенно охладняват. Беше очевидно, че играчът трябва да прекарва повече време в Англия, отколкото в Португалия, така че те вече не можеха да се виждат толкова често.


 


 

Връзката приключва през 2003 г. по много зрял начин и при най-добри условия. Всъщност неведнъж двамата са се засичали на червени килими и социални събития и са се отнасяли повече от сърдечно.


 


Неговата най-дълготрайна любов?


 


Тъгата по Жордана продължава почти две години за спортиста. Едва през 2005 г. играчът отново се отваря за любовта. Този път късметлийката е Мерче Ромеро, модел и водеща от португалски произход, която го завладява по време на интервю.


 


 

Връзката им вървеше доста добре. Всъщност това ухажване е най-дългото, което Кристиано Роналдо има, докато е подписал договор с Манчестър. Двамата са заедно и се обичат в продължение на почти две години.


 

Нищо не трае вечно


 

За съжаление тази връзка приключи през септември 2006 г. В едно много откровено интервю Мерче признава, че именно натовареният график и на двамата ги е накарал да вземат трудното решение да се разделят.


 

Ромеро също така уверява, че раздялата е станала при най-добри условия и че има само добри спомени за Кристиано. В малко по-разгорещен план моделът разкри, че играчът е бил едно от най-добрите ѝ преживявания в леглото.


 

Може би именно това е завладяло Кристиано, но в действителност за евентуалната връзка между двамата се знаеше много малко.


 

Културен микс


 

През 2008 г. , когато е все още на 23 години, очевидно португалски модел, но установен в Съединените щати, щеше да открадне сърцето на футболната звезда. Тя е Мия Юдакен, само на 18 години. С течение на времето Мия става известна с музикалната кариера, в която успява да съчетае европейски, африкански и латиноамерикански ритми.


 


Може би именно това е завладяло Кристиано, но в действителност за евентуалната връзка между двамата се знаеше много малко.


 

Искрата му с Мария Шарапова


 

Кристиано и Мария се запознават благодарение на общи приятели в спорта. Двамата веднага развиват красиво приятелство, което скоро пресата започва да тълкува като възможна любовна връзка.


 


 

Двамата са виждани да се срещат няколко пъти, но не е известно дали между тях е имало романс. Към днешна дата Кристиано и Мария са в много приятелски отношения и никой от тях не е отрекъл или потвърдил слуховете за предполагаемата им любов.


 

Приятелка от Боливуд


 

След като прекратява връзката си с Мерче Ромеро през 2006 г. , следващият потвърден романс на Роналдо е с актрисата от индийски произход Бипаша Басу. Двамата се срещат по време на социално събитие, на което са водещи, и веднага се заражда пламъкът на страстта.


 


 

Трябва да се отбележи, че по това време актрисата се срещаше с друг актьор, но според съобщенията тя е била хваната да се целува с Кристиано зад кулисите на събитието.


 

Любовен интерес?


 

Въпреки че пресата полудя по възможността Роналдо да е замесен в любовен скандал, вълнението беше краткотрайно. Двойката е заедно само за няколко седмици.


 

Моля, само за актриси


 


Няколко седмици след скандала с Бипаша футболистът започва да се среща с модела и актриса Джема Аткинсън.


 


 

Джема е единствената британка в любовния списък на Кристиано Роналдо, което е странно, като се има предвид, че през всичките години играчът е бил в Манчестър. Връзката му с Джема продължава само четири месеца.


 

Латиноамерикански вкус


 

След като в продължение на няколко години се среща с европейки и азиатки, Кристиано се опитва да намери любовта в Латинска Америка. В този случай късметлийката е колумбийският модел Мирела Грисалес. Двамата се срещат на червения килим и се говори, че футболистът е бил поразен.


 


 

Този романс, както и много други, продължи няколко месеца, но приключи доста добре. В едно интервю Мирела заявява, че разстоянието е било факторът, който е влошил романтиката им, и основната причина за раздялата.


 

От колумбийски на испански


 

Малко след като прекратява връзката си с Мирела Грисалес, Кристиано започва да се среща с испанския модел Нереида Галардо. Двамата бяха забелязани няколко пъти да вечерят романтично в луксозни ресторанти и нощни заведения. Всичко това се случи в началото на 2008 г.


 


 

Всичко сочеше, че връзката им върви много добре. Въпреки че се говореше, че ревността на Нереида е един от основните проблеми във връзката им. Разбира се, Кристиано никога не е обявявал нищо за това.


 


Нереида каза всичко


 

За съжаление връзката между Кристиано и Нереида приключи след няколко месеца и всичко остана като лятна любов, макар че изглеждаше, че моделът е бил доста засегнат от раздялата.


 

Въпреки че Роналдо никога не е говорил за тази връзка, Нереида разказа някои подробности, които така и не бяха потвърдени. Испанката посочи, че отношението на футболиста е основната причина за раздялата. Освен това тя обвини Кристиано, че е грубиян и арогантен, и заяви, че тя е взела решението.


 

CR7 и Парис Хилтън?


 

Кристиано Роналдо и Парис Хилтън са влюбени? Ами да, това се случи. Това се случва през 2009 г. , когато Кристиано и Парис са забелязани на частно парти в САЩ. Известно е, че Парис току-що е приключила връзка, а Кристиано е бил сам от няколко месеца.


 


 

На това парти се вижда как Парис се обръща към Кристиано по романтичен и подканващ начин и, разбира се, футболистът отвръща на това отношение. Разбира се, този романс не трае една нощ.


 

Парис разказала за Роналдо


 

И изглежда, че Парис е разказала на една от най-добрите си приятелки, Ким Кардашиян, всичко за Роналдо. Инфлуенсърката се запознава със спортиста по време на събитие в Лос Анджелис и изглежда, че той веднага привлича вниманието ѝ.


 


 

Влюбването е толкова силно, че няколко седмици по-късно Ким заминава за Мадрид и се възползва от възможността да опознае футболиста малко повече. Твърди се, че интересът и на двамата е бил да започнат връзка. Техните планове и разстоянието обаче представляваха проблем, който е трябвало да вземат предвид.


 

Кание промени пейзажа


 


Въпреки че интересът към любовта е налице, към уравнението се присъединява нов елемент. Това беше не кой да е, а рапърът Кание Уест. Да, Кание пристигна, за да промени нещата. Ким започва да се среща с автора на песни и изоставя романса си с Роналдо.


 

 


 

Вече знаем как завърши тази история. След няколкогодишна връзка през 2013 г. Ким ражда първото си дете от Кание, а през 2014 г. се омъжва за него. Кристиано е извън играта.


 

Кратка и интензивна любов


 

През 2009 г. Кристиано Роналдо е свързван с Рафаела Фико, италианска певица и модел, с която има мимолетен романс. Двамата се запознават на парти и започват да се срещат, за да се опознаят по-добре.


 


 

Известно е, че Рафаела е била щастлива от този романс, но по онова време никой от двамата не е бил заинтересован да поддържа връзка от разстояние, затова са решили, че е най-добре да прекъснат любовната връзка по здравословен начин.


 

Най-скъпият трансфер


 


През 2009 г. в кариерата на Роналдо настъпва неочакван обрат. Манчестър прие офертата на Реал Мадрид за трансфер на играча. Сумата, предложена за прехвърлянето, беше прекомерно висока. Няколко седмици след подписването на договора става ясно, че това е най-скъпият трансфер в историята на футбола.


 

Разбира се, всичко се случва по най-добрия начин, а в Реал Мадрид спортната кариера на Роналдо ще се затвърди още повече. Спортистът ще стане един от най-добрите в света.


 

Самотен родител?


 

Между толкова много спортни успехи Кристиано Роналдо прави пауза, за да се посвети на семейните дела. През 2010 г. футболистът обяви по неочакван начин раждането на първия си син - Кристиано Роналдо младши. Тази новина шокира света на спорта и шоубизнеса.


 


 

Изглежда, че Роналдо от ранна възраст е имал желание да стане баща и тъй като не е имал стабилен партньор, е решил да прибегне до сурогатно майчинство, за да има първото си дете.


 

Защо сурогатно майчинство?


 


Беше очевидно, че след подобна новина обществеността ще иска обяснения. Много теории бяха хвърлени във въздуха, дори сексуалността на футболиста беше поставена под въпрос. В едно интервю обаче Кристиано заявява, че иска само да стане баща, дори и да няма партньор, и че ако има такава възможност, защо да не се възползва от нея?


 

Много психолози и други специалисти поставиха публично под въпрос действията на спортиста. Той обаче не обръща внимание на коментарите и продължава да се радва на бащинството си.


 


Моментът на Ирина


 

Малко след раждането на сина си Кристиано обявява връзката си с руския модел Ирина Шейк. Не е добре известно как са се запознали, но двойката се превръща в една от най-солидните в международния шоубизнес.


 


 

За известно време щастието и на двамата се забелязва и много медии започват да мислят, че рано или късно ще има сватба. Освен това моделът играе ролята на майка в живота на сина на спортиста.


 

Отхвърлянето на Долорес


 

Въпреки че Ирина и Кристиано изглеждаха наистина влюбени един в друг, г-жа Мария Долорес, майката на Роналдо, не беше в добри отношения с модела. Причината? Според информацията Мария е знаела, че Кристиано има намерение да създаде голямо семейство, а Ирина не е имала намерение да забременява или да има свои деца.


 

Очевидно това е било достатъчно, за да се прекъснат отношенията между свекърва и снаха. Твърди се, че Ирина неведнъж е била ябълката на раздора между Роналдо и майка му.


 

Нагла изневяра


 

Когато е с Ирина Шейк, Кристиано Роналдо извършва една от най-наглите изневери, които помним.


 

Спортистът се осмели да се обади на бразилския модел Андреса Урах веднага след като тя спечели титлата Мис Бум Бум Бум. Изглежда, че намерението на спортиста е било да я опознае по-добре.


 


 

Това, на което Роналдо не очаква, е, че Андреса ще разкрие истината в интервю няколко месеца по-късно. Разбира се, Ирина разбра за тази драма.


 


Коледа развали всичко


 

Мнозина вече виждаха Кристиано Роналдо в нещо като брак с Ирина, но по Коледа всичко се развали. Очевидно спорът е възникнал с майката на Кристиано, тъй като той е искал да прекара тези дати с майка си, докато двойката е била на почивка в Дубай.


 

Това щеше да е още една от косвените причини за раздора между Ирина и майката на Кристиано. Малко след Коледа Кристиано прекарва Нова година насаме със сина си, а Ирина си тръгва.


 

Внезапен край на Малдивите


 

Рожденият ден на Ирина Шейк е 6 януари. Планът на двамата с Кристиано беше да прекарат празника заедно на Малдивите, но това не се случи. След спора в Дубай и раздялата им Ирина просто заминава за Малдивите, а приятелят й така и не пристига.


 

Според някои запознати за нея е било съкрушително да прекара рождения си ден сама в толкова далечна страна и това е довело до окончателната раздяла между двамата.


 

Чувствах се грозна и несигурена. . .


 

През 2015 г. връзката между Кристиано Роналдо и Ирина Шейк се разпада напълно. Въпреки че футболистът никога не споменава нищо за това, няколко месеца по-късно Ирина се осмелява да говори в интервю, което обръща света наопаки.


 

Моделът твърди, че връзката ѝ с Роналдо е била много трудна и че неведнъж е била жертва на изневяра. Ирина осъзнава, че е започнала да се чувства грозна и несигурна благодарение на коментарите и отношението на Кристиано.


 

Беше ли Лучия неговата утеха?


 


През 2015 г. , след раздялата си с Ирина Шейк, Кристиано е свързван със спортната журналистка Лусия Вилялон. Всичко започва, след като Лусия публикува снимка с футболиста в социалните мрежи. На снимката двамата изглеждат много щастливи и дори влюбени.


 

Пресата веднага започва да подозира, че тя е новото завоевание на Роналдо. След това и двамата са наблюдавани с много "приятелско" отношение, което може да се тълкува като романтично.


 

Отричане на очевидното


 


След няколко седмици слухове Лусия нямаше друг избор, освен да даде изявления за предполагаемата си афера с Кристиано Роналдо. Журналистът потвърждава, че между двамата съществува красиво приятелство и че никой от двамата не е имал намерение да прави нещо повече.


 


 

Разбира се, пресата не повярва на тази версия на събитията и слуховете за предполагаемата афера продължиха. За съжаление това така и не беше потвърдено, а Роналдо не каза нищо по въпроса.


 

Кралят на Златната топка


 

Докато сантименталният му живот е пълна катастрофа, професионалната кариера на Кристиано Роналдо върви с пълна сила. В Реал Мадрид той се утвърждава като най-добрия играч в Европейската лига и благодарение на таланта си вече е спечелил няколко награди "Златна топка".


 

В този момент Кристиано вече е сравняван с велики футболни легенди като Пеле и Марадона. Разбира се, медиите го сблъскаха и с вечния му "противник": Лионел Меси.


 

Аферата с Алесия Тедески


 


След краткия скандал, в който участва с Лусия Вилялон, Кристиано е свързван с италианския модел Алесия Тадески. Двамата бяха забелязани заедно в Италия по различни поводи и беше повече от очевидно, че между тях има нещо повече от приятелство.


 


За пореден път изявленията на футболиста напълно отсъстват. Самата Алесия обаче потвърждава, че е имала кратка афера с него. Отново разстоянието и разликата в програмите бяха причината романтиката да не продължи.


 


Мис Испания, Добре дошла


 


Кристиано Роналдо е бил с най-различни модели, но в списъка с любовите му няма пропуснати, с изключение на Дезире Кордеро. През 2014 г. тя беше Мис Испания и различни списания започнаха да пишат, че Кристиано вече има солидна връзка с нея. Изглежда, че това не е било толкова вярно.


 


 

Те щяха да бъдат заедно няколко месеца, но Кристиано и няма доверие. Има дори такива, които твърдят, че двамата са подписали пакт за мълчание.


 


Джорджина е тук, за да остане


 

Всичко показва, че през 2016 г. Кристиано наистина е намерил любовта. Същата година той се запознава с Джорджина Родригес, модел и танцьорка от аржентински произход, която открадва сърцето му на едно парти. Кристиано е толкова впечатлен от нея, че се налага да организира всичко, за да я види отново "случайно".


 


 

Малко по малко връзката им се оформя и те се превръщат в една от най-стабилните двойки в света на спорта. В крайна сметка кой може да устои на Кристиано Роналдо?


 

Добре дошли на Ева и Матео


 

Изглежда, че майката на Кристиано е била права и спортистът възнамерява да има доста голямо семейство. През 2017 г. , след като има връзка с Джорджина от повече от година, той съобщава за раждането на близнаците си Ева и Матео, които се раждат през юни същата година.


 

Пресата отново е шокирана, не само от новината, че спортистът се е върнал към размножаването, но и защото, все още имайки партньорка, той отново е прибягнал до метода на сурогатното майчинство.


 

Щъркелът се върна


 

За да обърка още повече обществеността, през ноември същата година двойката съобщава за раждането на новото си момиченце. Момиченцето е заченато по обичайния начин от Кристиано и Джорджина. Така или иначе, това раждане разсея някои съмнения.


 

Всичко сочи, че футболистът е планирал процеса на сурогатно майчинство още преди да започне връзката си с аржентинския модел. Разбира се, той не искаше да го отмени и докато беше в сладко очакване, Джорджина също забременя.


 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !