Небинарен Исус и жена Юда пеят в...

В Шотландия показаха рокоперата „Исус Христос...

Рядко дървесно кенгуру се роди в...

Дървесно кенгуру се показа от торбата на майка си за...

Зрители бесни: Алекса спечели нечестно "Игри на волята"

отпечатай новината

30.11.2022 11:42 | Видян 2405 пъти

Зрители бесни: Алекса спечели нечестно

Победата на Алекса в "Игри на волята" не се хареса на зрителите. И тази година любимците на зрителите бяха незаслужено ощетени, а продукцията очевидно си буташе Алекса към финала още от самото начало. 

Чак такова неодобрение от зрителите към победител досега не е имало. А в мрежата ври и кипи от коментари, които разкриват задкулисието, което избута сърбина до победата и прибирането на 100-те бона. 

В официалната страница на "Игри на волята" има повече негативни емотиконки за победителя Алекса, отколкото положителни. Най-наблюдателните фенове на формата са категорични, че Алекса е има голяма преднина в последната битка срещу останалите финалисти. И не става въпрос само за купеното от него предимство с изкараните грошове, а за подпомагане от страна на продукцията.

На голяма част от хората пред малкия екран им е направило впечатление, че Алекса се справи изключително бързо и с двата пъзела на финала. Позозрително бързо. "Личи си, че не вижда пъзела за първи път. Гаранция давам, че го е редил няколко пъти преди това, без да знаят останалите участници, с което са му дали нижната преднина", гласи един от коментарите. 

Оказва се, че Алекса още от самото начало е знаел, че ще бъде победител и това обяснява цялостното му поведение през целия сезон, безграничното самочувствие и изтъкване пред останалите. Неговата половинка Елица се била изпуснала пред нейното племе, че тя няма да напусне играта, докато не се съберат с Алекса в едно племе. Такава им е договорката с продукцията. 

undefined

Тук изниква въпросът: "От къде е знаела, че Алекса ще пребори останалите резерви и че ще отиде точно в нейното племе". Отговорът е лесен: "Всичко е предварителен сценарий". Помните ли, когато в началото Алекса реши да се откаже от възможността да се слее с племената ив место това взе доста грошове, които иползва в псоледната битка и благодарение на тях си извоюва победата?! Ами, да. Още тогава е започнал сценарият с подготовката той да бъде победител, а продукцията винаги въртеше така нещата, че да успява да се добута до финала.

Зрителите на шоуто са песни и от факта, че за втора поредна година победата отива в ръцете на чужденец. Припомняме, че миналата година за победител бе обявен Андрей от Казахстан. "Не е честно, че готините и наситина добри играчи отпадат рано, а продукцията бута по-слабите и тези, които не играят честно. Гого, Филип и Георги заслужаваха повече победата от Алекса", гневят се в мрежата.

Вероятно Алекса е искал да покаже на цяла Сърбия колко е силен и че неправдоподобно са му отнели правата по борба. Това го е озлобило и е решил да се докаже в чужда държава, ама със задкулистни игрички дали е сладка победата

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !