Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Джулиана Гани вдигна тайна сватба

отпечатай новината

01.12.2022 13:02 | Видян 938 пъти

Джулиана Гани вдигна тайна сватба

Джулиана Гани май хвърля поредната бомба около личния си живот, а причината за подобни съмнения са скорошни кадри в профила й в социалните мрежи.

Силиконката, която е бременна с второто си дете от новия си приятел Теодор Гецов май отново е семейна и двамата хич не са си губили времето, а бързо-бързо са минали под венчилото.

Фенове на Джулката заподозряха промяна в семейното й положение след бебешкия купон, който с полиция вдигнаха преди няколко дни. "Женени ли сте с Теодор? Гледам, че той има халка на бебешкото парти", попитаха Гани последователите й в Инстаграм.

"Така ли? Не бях забелязала. Нека да обясни", отвърна им с намигване "Мис Силикон 2013", но без да внася повече яснота по въпроса.   

undefined

Любопитна подробност, която със сигурност ще изуми за пореден път феновете на тунингованата блондинка е, че тя вече мисли и за трето дете, въпреки че второто още не се е родило. На въпрос дали иска да има и дъщеря, Гани, която очаква още едно момченце, отвърна така: "Искам, значи трябва 3-то".

Колкото до бебешкото парти, което издаде голямата новина за сватбата й, на него стана ясна и първата буква от името на момченцето - К, а името няма да е българско. "Няма да е БГ име, но ще е свързано с това на баба си – Катя", издаде мъничко плеймейтката.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !