Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Рууни в болница след падане на яхта

отпечатай новината

05.07.2009 09:00 | Видян 4442 пъти

Рууни в болница след падане на яхта

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни е бил приет в болница, след като се е подхлъзнал и е ударил главата си, докато се е возел на своята яхта, пише "Mirror". 23-годишният играч е на почивка в южна Франция заедно с бременната си съпруга Колийн, която го е отвела до болницата в Сен Тропе.

"Уейн имаше сериозна рана на главата с доста кръв и мислехме, че е получил сътресение. Затова го отведохме до местната болница за преглед. При пристигането си той носеше шапка, но целта не бе да се крие от фенове, а да скрие раната си", споделя приятел на звездата, също присъствал на яхтата.

След като е бил прегледан от лекарите, Рууни е провел няколко телефонни разговора и видимо е изглеждал притеснен съобщи sportal.bg.

"Той постоянно звънеше на роднините си в Англия, за да ги информира за ситуацията. Вероятно някои хора ще си помислят, че той е бил в болницата заради Колийн и нейната бременност, но всъщност тя бе с него за подкрепа", добавя източникът.

В крайна сметка нападателят на "червените дяволи" е бил изписан от болницата, след като е станало ясно, че няма сериозни проблеми.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !