Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Андреа Банда се гаври с гаджето си

отпечатай новината

24.01.2023 12:41 | Видян 672 пъти

Андреа Банда се гаври с гаджето си

Андреа Банда Банда май държи доста изкъсо гаджето си Иван Ганчев, с когото са двойка в последните шест години. Амбицията на бившата панелистка от "На кафе" втрещи последователите й в социалните мрежи, според които мъжът до нея е направо за ожалване.

39-годишният финансист, който е със стабилно образование и кариера, все още не се е решил да предложи брак на любимата си, въпреки че двамата наскоро се пренесоха в ново жилище в столичния квартал "Лозенец". И вероятно детинското й държание сериозно накланя везната в посока това да не се случи скоро.

"Той е доста сериозен човек. Занимава се с финанси. Дано не срещне някоя добра жена, която да му покаже какво е да живееш с половинка без паник атаки и безсъние", признава инфлуенсърката.

Финансистът не е от случайно семейство и има заможни родители, подобно на Банда, чийто баща е милионер, занимаващ се с възобновяеми енергийни източници и coлaрни панели. Мъжът на брюнетката не може да шофира, но пък има личен шофьор, който го вози където пожелае, похвали се преди време Андреа и сама определи мъжа си за "хейтър" и "старче". Грубото отношение, което демонстрира обаче, й навлече доста критика в мрежата, пише "Хотарена".

Освен това Банда често публикува и фотоси, на които Иван изглежда, меко казано, доста нелепо. "Като го гледам, направо са си един за друг - добре са се намерили, но си личи, че тя дирижира парада вкъщи", коментират последователи на Банда Банда в социалните мрежи, на които тя редовно се оплаква от проблемите си, колко е претоварена с работа, как не може да спи нощно време, а през деня има тежки паник атаки.

Инфлуенсърката не крие, също така, че не готви, а двамата с Иван се хранят или навън, или поръчват храна за вкъщи. Брюнетката не чисти, а разчита на жена, която й помага в домакинството

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !